Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak korai terhesség vagy...

Bíborka07 kérdése:

Csak korai terhesség vagy esetleg méhen kívüli?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Utolsó menst. 06.23. -án volt, 07.21-22. körüli időpontra vártam a következőt. 07.21. -én pozitív lett a terhességi tesztem, mivel görcsöltem orvoshoz mentem, ekkor terh. Vérvév. Küldött, melynek eredménye még nincs meg, az endometruim 5,6 mm volt. Ma voltam hasi uh-n, a Dougl. üregben kevés folyadékot láttak, a méhen belül még petezsákot sem, endometrium 20 mm.A mai tesztem is pozitív. Felmerülhet méhen kívüli v. elhalt terhesség is, mert a doki ezt is mondta, de azt is, hogy lehet csak túl korai??? Az utolsó menstr. alapján 4+6 vagyok ( a megtermékenyülés legkorábbi ideje 07. 05! ) Előre is köszi a válaszokat, borzasztóan izgulok, nagyon szeretnénk babát!

2012. júl. 27. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

hát igen,szerintem is az lehet a "gond" hogy túl korán volt az ultrahang,nekem 9 hetesen látták először a babámat,pedig voltam 5 ill. 7 hetesen is UHn.remélem összejön a manó!!!:)

majd írj!!!:)

2012. júl. 27. 18:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a biztatást! Kedden kell majd mennem, az orvos szerint akkor már kell látni a petezsákot,mert ha nem, akkor gond van. Azt nem tudod esetleg, hogy ez a folyadék mitől lehet terhesség alatt?
2012. júl. 27. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
SZIA!foggalmam nics,nekem hál isten nem volt ilyen probléma.dokid nem mondott róla valamit??
2012. júl. 27. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Hát erről nem szólt semmit!Csak utólag olvastam a papíron. Amúgy előtte sima hasi uh-n voltam nem is nőgyógyászaton szintén a mai napon, ott mondta a doktornő,hogy folyadékot lát, de ő úgy látta, hogy a folyadék a méhen belül van, meg azt mondta, hogy szerinte ez a terhesség befejeződik. Ezután mentem el a nőgyógyászhoz. Ő meg azt mondta, amit írtam, a folyadékról semmit nem is mondott.
2012. júl. 27. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
hát sztem inkább a nőgyógyásznak higgy!sztem ha valami nagyobb gond lenne,biztos mondta volna!!drukkolok
2012. júl. 27. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is látott terhességnél folyadékot, 6. héten is. Volt méhen kívülim, akkor onnantól kezdve, hogy meg kellett volna jönnie barnázgattam, és ez eléggé jellemzője a dolognak. Szóval szerintem lehetséges a baba. :)
2012. júl. 30. 00:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére találtak petezsákot meg sz.hólyagot is méhen belül :-), még szívhang nincs, majd köv. héten kell visszamennem :-)
2012. aug. 2. 07:44
 8/8 anonim válasza:
Szia! Mi lett ezzel a terhességgel? Ugyan ebben a cipoben jár a tesóm. Nagyon izgulunk, hogy nem marad meg a magzat, jo lenne olvasni egy pozitiv kimenetelt :)
2021. ápr. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!