Biciklizés? Szerintetek árthat? (korai terhesség)
Szia. Nézd én még a 8.hónapban is bicikliztem, és se nekem se a babámnak nem lett semmi baja.
(Persze nem őrülten hajtottam) Nekem az orvosom javasolta is, hogy mozogjak, sportoljak valamit, ami nem megerőltető.
Én még most is ha úgy van kedvem bicóval megyek a boltba.(közel van)Persze nem kell túrákra menni,de rövid távon nem hinném hogy árthat,főleg korai terhességnél.A lényeg,hogy óvatosan!
32hkm
Én alapjáraton bicajellenes vagyok, főleg mert brutálisakat lehet vele esni. Nem rég volt egy ilyen kérdés, hogy egy kismama iksz hetesen belehajtott valami lyukba és a kormány elfordult és megütötte a hasát. Szegénykém, tiszta pánik volt. Próbáltuk nyugtatni, hogy a baba vízben van, ki van párnázva, de gondolj bele, hogy mi van, ha fejreáll a biciklivel, vagy netántán hasra esik vele. Akkor mi van? Szóval csak óvatosan, lassan, ismert terepen!
22 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!