Cukros kismamik! Egy héten 3 db 7 feletti reggeli vércukor
mérésem volt, nagyon kivagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A többi értékem tökéletes! Csak a reggeli ilyen rossz.
3 hete kezdtem a diétát és kísérletezek a kenyerekkel. Sajnos eddig ezek miatt lett rossz a reggeli cukrom. Egyedül a ceres graham kenyér tűnik jónak, amikor azt ettem, akkor 7 alattiak voltak az 1 órás méréseim. Jövő héten megyek cukordokihoz. Ártok a babámnak most ezzel a sok próbálkozással? Teljesen kivagyok.:( Tudtok valami jó tanácsot adni, hogy mivel tudnám a reggeli értékeimet kordában tartani? Köszönöm előre is.
2012. júl. 31. 09:13
1/9 anonim válasza:
38 hetes km vagyok,nekem is terhességi cukrom van,én nagyon kenyeres meg tésztás vagyok sajnos...szintén a ceres gyárt egy slimm fitt nevű kenyeret,nekem az jött be,a graham kenyér nekem nem volt jó...vagy az update kenyér ami jó,csak elég drága.
A slimm fitt kenyértől nekem soha nem megy 6 fölé a cukrom,szerintem próbáld ki, 250gr kiszerelésben lehet kapni, 300 ft körül van,én azt eszem reggelire,tojással,vagy valami felvágottal.
2012. júl. 31. 09:48
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok, a kenyér egyébként csökkentett szénhidrát tartalmú és alacsony glikémiás indexű.
2012. júl. 31. 09:51
3/9 anonim válasza:
Szintén jó és nagyon ajánlom a Lipóti pékség Purpur kenyerét. Én inzulin problémákkal küzdök, a dietetikus ajánlotta nekem ezt a fajtát. Lassú felszívódású, tömény kenyér, de az első olyan sötét színű kenyér, aminek tényleg finom íze van és kevés is elég belőle, mert laktat, mégsem emeli a vércukrom az egekbe!
2012. júl. 31. 10:16
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én kipróbálnék bármit, csak hogy ezek a próbálgatások nem ártanak a babámnak? A héten 3 próbából 3 rossz lett.:(
2012. júl. 31. 10:35
5/9 anonim válasza:
én valami mást kérdeznék:hány órakor eszel utoljára este?és mit?mikor méred a cukrod?
2012. júl. 31. 14:46
6/9 anonim válasza:
azért kérdezem mert késő este enni kell egy pár falat szénhidrátot (negyed korpás kiflit )okozhatja a magas éhgyomri cukrod az ha éjszaka nagyon lecsökken a cukrod(észre sem veszed mert alszol)a szervezeted így kompenzál hogy reggelre megemeli.ezért kell késő este enni vmit plusz ha iszol rá egy deci tejet még jobb.így elkerülöd az éjszakai vércukor esést.
2012. júl. 31. 14:50
7/9 A kérdező kommentje:
2,5-3 óránként eszek. Pótvacsira általában 2 sz. graham kenyeret, sonkával, zöldséggel. Tejet nem iszom, mióta a dietetikus azt mondta, hogy estére csak lassú kajákat egyek, a tej pedig gyors. Általában 22h körül eszem egy pótvacsit. Ez ugye függ attól, mikor keltem aznap reggel, hogy tartsam a napi 2,5-3 órás 6-szori étkezést. Minden más értékem, a reggeli éhgyomri értékem is tökéletes.(4,4) De a reggelivel nem tudok mit kezdeni...Másnak volt ilyen? Előre félek a hétfői kontrolltól, mikor a dietetikussal leszek egész délelőtt, és ő fogja mérni reggeli és tízórai után...Bármit megtennék, ha kell nem eszem, de tudom, ez is butaság...Tanácstalan vagyok.
2012. júl. 31. 16:14
8/9 A kérdező kommentje:
Keljek föl éjjel is bekapni pár korpás kekszet? Az segítene?
2012. júl. 31. 16:14
9/9 anonim válasza:
ha az éhgyomrid jó,akkor nem az a baj amire én gondoltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!