Hogy úszhatnám meg az abortuszt?
Kétféle védekezés mellett becsúszott a baba. Majd barátommal megbeszéltük és amellett döntöttünk mindketten hogy megtartjuk. Eltelt pár nap, majd meggondolta magát. Majd rendesen, több időn keresztül átbeszéltük a dolgot és maradtunk annál hogy marad a baba. És most megint nem. :( Bizonytalan. Mitől változhatna? Én szeretném mindenképpen a babát, de nem tudom ő most hogy érez. Lehetséges olyan apró hazugságot mondani neki hogy azt mondta a doki hogy nem lehet elvégezni az abortuszt mert már nagyon beágyazódott? Nagyon sokszor fáj a bal petefészkem is. És akkor mondanám hogy ettől, és a doki nem engedi a beavatkozást? Nem a barátomat akarom magam mellett tartani ezzel, csak a babát szeretném menteni. Sokat jelent számomra és nem tudom mit tegyek. Hiába mondom, hogy én szeretném a babát. :(
21/L 6hkm
Sajnos a magyar jogrendszer semmit se ér. Ha az apuka nem fizeti a tartásdíjat, anyuka csak akkor kapja meg, ha perel. És, ha pl. már egy éve nem fizeti, akkor is csak fél évre visszamenőleg igényelheti.
Kérdező! Ha szeretnéd a babát, mindenképp tartsd meg! Nem kell hazudozni, csak közöld, hogy márpedig megszülöd és kész. Ha nem tetszik neki, elmehet, ha akarja, akkor meg maradjon és segítsen! Punktum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!