Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan végeznek el egy abortus...

Hogyan végeznek el egy abortuszt? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fájdalmas, mivel altatásban végzik. Utána esetleg mensi szerű fájás előfordulhat.
2012. júl. 17. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha még nem szültél,akkor helyeznek fel lamináriát,az elég fájdalmas. utána is lehetnek kisebb görcsök,hasi fájdalmak,de másnapra semmi fizikai bajod nem lesz már.természetesen vigyázni kell magadra,mert mégis csak egy műtét,be kell tartani,amit mondanak!
2012. júl. 17. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem fájdalmas volt :S Missed ab. miatti abortuszom volt. Mindenki kedves volt, de a vénámat elcseszték úgy szúrták be a kanült, aludni sem tudtam. Este kellett bemenni hogy feltegyék a laminária pálcát (tágító), na ott azt hittem nem szállok le arról az ágyról... Pedig azt mondták mások, hogy nem annyira rossz.. Hát életemben nem fájt ennyire semmi. Gondolom ez is emberfüggő. Aztán másnap altatás, műtét, utána éles nyilalások, majd mensi szerű fájás. Van akinél 3-4 napig gyengeség, nyilalások, stb.
2012. júl. 17. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Én reggel bementem,akkor rá nem sokára hüvely uh,gondolom az tudod milyen aztán feltették a tágítót ami nekem személy szerint nagyon fájt...rá 15 percre rosszul lettem a kórház halljában és nekem nagyon görcsölgetett a hasam!De szerintem ezek a fájdalmak mind elenyészők a LELKI fájdalom mellett!!!Én megszerettem volna tartania babát de nem volt rá lehetőségem....Én soha többet nem vetném magam ilyen műtét alá,feldolgozni nem lehet,egy éve volt és most egy picikét könnyebb lett,de csak azért mert ismét kismama lehetek!Kitartást kívánok neked és sajnálom,hogy így kellett döntened...

7hkm

2012. júl. 17. 12:02
 5/5 anonim válasza:
2012. aug. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!