Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy történik a magzatvízvétel...

Hogy történik a magzatvízvétel? Fájdalmas vizsgálat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. :) 3 perc az egész. Az orvos ultrahangos vizsgálat közben keres egy olyan biztonságos helyet ahol nem éri a babát a tű, lefertőtleníti a pocakot majd szúr. Kb 1 percig van benned a tű, amikor szívja kifelé a magzatvizet kicsit feszítő érzés, de abszolút nem lehet fájdalmasnak mondani, az ijedtség lehet nagyobb. :)

Én egy hónapja voltam és itt vagyok! Az a lényeg, hogy utána pihenj sokat!

22 hkm :)

2012. júl. 6. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hétfőn kell mennem, de akkor már 40+3 hetes leszek, remélem nem kell sokat pihenni már :)
2012. júl. 6. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Magzatvíz vizsgálatra gondolsz?

Mert az más mint a vétel.

Nekem túlhordás miatt nézték szintén, ekkor én is 40 hét 3 napos voltam, és hüvelyen keresztül egy tűszerű eszközzel nézik, jól bekukucskál a doki. :)

Nekem fájt, de van aki észre sem veszi. Amúgy pikk-apkk készen voltunk. De nekem beindította szülést, elfolyt a magzatvizem utána, így aznap meglett a babám. :)

2012. júl. 6. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor bocsánat, arra gondoltam igen! Ne haragudj, de lányos zavaromban, tele izgalmakkal már nem is tudom mit írtam!

Köszönöm

2012. júl. 6. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem szóltam... *-*

Én ott még nem tartok! :$

azt hittem mondjuk genetikus tanácsára kell elvégezni.. :)

Bocsánat! :)

2012. júl. 6. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy, nem történt semmi! Te a kérdésre válaszoltál, én írtam el! Boldog babavárást!
2012. júl. 6. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen neked pedig könnyű szülést és sok boldogságot kívánok a babócához! :)
2012. júl. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!