Történt már olyan, hogy vizsgálat miatt valaki elvetél?
Figyelt kérdés
Van olyan eset, hogy valakit az első trimeszterben úgy vizsgálnak meg kézzel(olyan erősen nyomják meg a hasát), hogy a babának baja lesz vagy netán elvetél?2012. júl. 6. 17:06
1/5 anonim válasza:
Szinte kizárt, hogy emiatt vetélne el valaki. Egy az, hogy a doki azért tudja mennyire lehet nyomni, nem nyomja ki a beledet is, érted. A másik dolog, hogy ha erősen is nyomná, akkor is a magzatvíz azért van, az megvédi a babát még nagyobb korban is, nemhogy az első trimeszterben.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de akkor az első trimeszterben mondjuk 6. héten, mi védi őt?
2012. júl. 6. 18:12
3/5 anonim válasza:
A 6.héten annyira kicsi még, a méhed is, szinte a méhfalból most kezd kibontakozni a zigóta, ha egy erősebb nyomásra elvetél ilyenkor a nő, akkor a baba amúgy is rosszul tapadt meg, és el is menne.
vizsgálattól vetélés egészséges terhességnél nagyon de nagyon kicsi.
4/5 anonim válasza:
Én pontosan ismerek ilyen embert, hogy emiatt vetélt el... Az orvos pedig nem árulta el, hogy hibázott, majd 3 héttel később derült ki, hogy hopp itt már akkor halott baba volt. Majdnem hullamérgezést kapott!
Mostanra hálaistennek egy gyönyörű kisfiú édesanyja!
Nálad nem fordult elő ilyesmi igaz?
22 hkm
5/5 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy már rég volt szívhang és mikor látta később a doki, hogy már nincs... Nem szólt!
Utolsó voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!