Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt már olyan, hogy...

Történt már olyan, hogy vizsgálat miatt valaki elvetél?

Figyelt kérdés
Van olyan eset, hogy valakit az első trimeszterben úgy vizsgálnak meg kézzel(olyan erősen nyomják meg a hasát), hogy a babának baja lesz vagy netán elvetél?
2012. júl. 6. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szinte kizárt, hogy emiatt vetélne el valaki. Egy az, hogy a doki azért tudja mennyire lehet nyomni, nem nyomja ki a beledet is, érted. A másik dolog, hogy ha erősen is nyomná, akkor is a magzatvíz azért van, az megvédi a babát még nagyobb korban is, nemhogy az első trimeszterben.
2012. júl. 6. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de akkor az első trimeszterben mondjuk 6. héten, mi védi őt?
2012. júl. 6. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:

A 6.héten annyira kicsi még, a méhed is, szinte a méhfalból most kezd kibontakozni a zigóta, ha egy erősebb nyomásra elvetél ilyenkor a nő, akkor a baba amúgy is rosszul tapadt meg, és el is menne.

vizsgálattól vetélés egészséges terhességnél nagyon de nagyon kicsi.

2012. júl. 6. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pontosan ismerek ilyen embert, hogy emiatt vetélt el... Az orvos pedig nem árulta el, hogy hibázott, majd 3 héttel később derült ki, hogy hopp itt már akkor halott baba volt. Majdnem hullamérgezést kapott!

Mostanra hálaistennek egy gyönyörű kisfiú édesanyja!

Nálad nem fordult elő ilyesmi igaz?

22 hkm

2012. júl. 6. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy már rég volt szívhang és mikor látta később a doki, hogy már nincs... Nem szólt!

Utolsó voltam!

2012. júl. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!