Tényleg új "protokoll", hogy 3x is van terheléses vércukor-vizsgálat a terhesség alatt, vagy ez csak az én orvosom nünüje?
Nekem is csak a 25. héten nézték, mivel minden rendben volt, nekem nem is volt több vérvételem, csak az ellenanyag kontroll....
40+3 hetes kismama
nekem is 1-szer nézték.nem volt baj a cukrommal.akinél gond van annál 2-szer nézik a mi városunkban.
úgy úszhatod meg,hogy nem mész el....
Kedves 2. Válaszoló, azért azt nem gondolom, hogy "nem lesz tőle semmi bajom", mert nekem senki ne mondja, hogy jólesik a várandós szervezetnek, meg akár a kisbabámnak, hogy éhgyomorra megitatják azt a lórúgásnyi szirupot, aztán még két órát étlen-szomjan egy 30+ fokos büdös SZTK-ban ücsörögjek végig, újabb vérvételre várva még a 31 majd a 36. héten is. Ráadásul ahol nekem nézik, ott az éhgyomri cukor eredményét 2x is leveszik (1x 1 nappal előtte, hogy egyáltalán "terhelhető" vagyok-e), majd másnap újra... És akkor még nem beszéltem a 2,5 évesemről, akit ennyiszer nem tudok kire bízni, és cipeljem magammal Őt is, bkv-val ilyen melegbe...? :(
Azt megértem, ha veszélyeztetett lennék vmi miatt, de ezt erős túlzásnak érzem.
Megteheted, hogy nem mész el. A te dolgod. én sem mennék ennyiszer.
Mond meg, hogy van otthon vércukormérőd, és ellenőrzöd magadnak.:)
nekem is fogadott orvosom volt,rendben volt az első eredményem,elakart küldeni 2.-ra mégis
mondtan neki hogy ne haragudjon de nem megyek el,mert tönkre teszi az egész napomat,hányingerem van tőle...annak ellenére hogy anyukám a laboros,ő vette le nekem mindig a vért,és semmit nem kellett várnom...tehát még protekcióm is volt.
nekünk van otthon vércukor mérőnk mondtam neki néha megnézem de én tutira nem megyek még egyszer. azt mondta rendben van.egyébként a gyógyszertárban is meg lehet nézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!