Szedtetek terhesség alatt Femibion vas kapszulát?
ki mikor kezdte el szedni? és mire jó?
Lehet szedni egyszerre a Kalciumot Femibion vasat meg a Gravidát?
20 hetes kismama
Én a Gravida mellé nem szednék kalciumot, mert van benne, a Femibion 400-ban nincsen, azért szoktak a mellé. Én a Maltofer vasat szedtem és 3x csináltam Femibion vas kúrát.
De beszéld meg a dokiddal szerintem.
40+3 hetes kismama
én nem femibiont szedtem, bár a nődoki ezt javasolta. gondolom pénzt kap a kórház, hogy a termékeiket reklámozza. én szépen elvittem a vérvételem eredményét a háziorvosomhoz és kértem, hogy írjon fel ennek megfelelően vasat. kb. 400 ft volt egy 50 db-os doboz, míg a femibion ennek a sokszorosába kerül. én feleslegesnek tartom kidobni rá a pénzt, ugyanaz van benne, mint más vastablettában.
egyébként én azért szedem, mert a 24 hetes vérképemen elég rossz lett a vas, így az orvosom rám parancsolt, hogy szedjek. de ha Neked nincs gondod ilyennel, akkor szerintem elég a sima terhesvitamin, abban is van valamennyi vas.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!