26 hetes terhes vagyok, milyen nyugtatót szedhetek? Vagy szedhetek e egyáltalán?
8-as válaszoló számból vette ki a szót:
Sedatif PC (homeopátiás szer, nincs káros hatással a magzatra, de orvos tanácsát kell kérni, a te esetedben egy másikét, mert az orvosod nem igen tájékozott ilyen téren), orvosi citromfű tea szintén nyugtató hatású, akár reggel is megihatsz belőle.
Amúgy meg nem ártana anyóssal csinálnod egy beszélgetős délutánt. Lehet, hogy nem vagytok nagyon jóban, de én megpróbálnám vele tisztázni a dolgokat, hogy mi a baj. Elivvném őt egy kávézóba, vagy fagyizóba (csak ne otthon legyetek, mert az az ő "felségterülete", szakítsd ki onnan, hogy egyenlő partnerek legyetek a beszélgetésben) és finoman hozd fel neki, hogy nagyon tiszteled azért amit értetek tesz, és hálával tartozol neki ezért, de... és itt mondhatod, hogy idegesít ha ez és ez, rosszul esik, ha az és az, valamint legyen tekintettel rád, mert a hormonok miatt érzékenyebb vagy, mint alapjáraton, és félted a babát, hogy a sok szorongás miatt valami baj lehet. Egy kis pozitívum, egy kis negatívum, így váltogatva a beszélgetés menetét, hidd el, eredményre fogsz jutni. Ne zúdítsd a nyakába az összes sérelmed, mert csak veszekedés lesz belőle, az meg kinek hiányzik, hogy egy egész fagyizó/kávézó titeket bámuljon?
Kitartás!
23 h km
Kedves Médea13!
Köszönöm a hasznos tippeket, szinte minden hónapban leülök vele beszélgetni, és a vége, hogy én vagyok a hibás a kettőnk között kialakult konfliktus miatt.Unom! Saját életet akarok, mint amilyen régen volt, csak azért költöztem az anyósomhoz, mert kezdetben nagyon jó volt vele, és úgy terveztük, hogy amíg helyre nem állunk anyagilag addig itt leszünk, mostanra találtuk meg a fészkünk és a héten indítanánk be a lakás vásárlást, (eddig 4 lakástól úszott el miatta) ezt már szeretnénk megvenni.de félek addig baj lesz, nem járok haza, rendben de terhesen mégis hol csatangoljak?Anyukám nagyon messze van tőlem, és a meló miatt nem tudok hozzá elmenni.Ki próbálom a citromfű teát hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!