Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyógyszert szedhetek/ih...

Milyen gyógyszert szedhetek/ihatok náthára, ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok, és kissé megfáztam. Orrcseppet lehet ilyenkor használni? Illetve milyen gyógyszert vehetek be? Lehet pl neocitrant, vagy coldrex hotrem-et inni?
2012. márc. 8. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmilyen kombinált készítményt.

A felsoroltak közül egyiket sem.

Hagymatea és más természetes dolgok.

Orrkenőcsöt lehet használni, (Pl. Naturland: Unguentum Nasale), bár én szoktam használni a gyerekeim orrcseppjét, ha nagyon kell, 1-6 éveseknek való Nasivin Sanft.

Pihenj sokat, jobbulást!

2012. márc. 8. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem javaslom egyiket sem, az orrcsepp helyett pedig inkább a tengervizes orrsprayt használd! (Pl. Stérimar)

Náthára sok folyadékot, C-vitamint, mézet érdemes szedni, és sokat pihenni. Én még influenzásan is max. Oscillococcinum-ot szedtem, mégis hamarabb meggyógyultam, mint anyukám, aki viszont gyógyszert szedett ugyanarra az influenzára, amire én a homeobogyókat.

Egy jó forró mézes-citromos tea ugyanazt a hatást éri el, mint a NeoCitran, csak éppen káros mellékhatások nélkül.

2012. márc. 8. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fáj valamid, Panadolt, torokfájásra, -fertőtlenítésre Tantum Verdét. Amiket írtál, azokat ne. Orrcsepp helyett a Sterimar és az Unguentum Nasale orrkenőcs nekem is nagyon bevált. Jót tesz még az inhalálás, a hálószobában érdemes párologtatni, illóolajokat is használhatsz hozzá (pl. eukaliptusz, kakukkfű).
2012. márc. 8. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!