Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes terhes vagyok szedhet...

27 hetes terhes vagyok szedhetek köhögésre Sinecod cseppet?

Figyelt kérdés
nem tudok aludni éjjel a köhögéstől. Hány órakor vegyem be? már ha lehet.
2012. márc. 26. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak Sinupret-et engedtek szedni, abból naponta 3*2-t, és már másnap nem köhögtem.

Az előbb azt olvastam, hogy orvosi javallatra szabad alkalmazni. Orvosodat kérdezd erről a gyógyszerről.

2012. márc. 26. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szedhetsz Sinecodot, ez egy opiát származék.
2012. márc. 28. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a stodal vált be, ezt tudom javasolni. terhesek is szedhetik, 3 nap alatt múlt el a köhögésem. (de annyira köhögtem, hogy bepisiltem!:S)
2012. márc. 28. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nőgyógyásszak konzultálj erről.Csörögj rá mindenképp!

Jobbulást!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 28. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Sinecodot NE. A Stodal jó lehet.

A másik, ami nagyon jó, a sóslevegő készülék (ha beírod a Google-ba meg tudod nézni). Gyógyászati segédeszközös boltban árulják. A nagyobbik gyerekem és én is nagyon köhögős vagyok, picit megfázok, biztosan, hogy több hetes öklendezős, éjjel nem alvós köhögés a vége. Lefekszek, 10 perc múlva már köhögök. A második terhességemmel 35 hetesen majdnem megszültem a köhögéstől.

Legutóbbi köhögéses időszakom alkalmával már 3-4 különböző köhögésre való dolgot elhasználtam, amikor a kolléganőim tanácsára megvettem egy ilyen gépet, betettem a hálóba délután 6 óra felé, rácsuktam az ajtót, este 9-kor lefeküdtem és reggelig aludtam. Aztán pár nap alatt teljesen megszűnt a köhögés. Azóta, ha a gyerekeknek vagy valamelyikünknek kicsit fáj a torka vagy elkezd köhögni, már teszem is be a gépet éjszakára, bele sem keveredünk annyira a köhögésbe, hanem 1-2 nap alatt megszűnik. Igaz 11-12 ezer Ft, de ha 3-4 köhögésre való szert megveszel, az is ott van.

2012. márc. 28. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de 3-4 köhögésre való stodal pl 3-4 ezer ft.
2012. márc. 28. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem engedtek semmit, pedig hetekig köhögtem, majd megvesztem. A mellkasom is fájt, lázas is voltam és üvöltöttem a fájdalomtól, mikor köhögtem. Bár az is fájt. :)

Szóval nem szedhettem semmit és a köhögés megmaradt és szenvedtem. Viszont tegnap bementem egy herbáriába vagy mi az és ajánlotta a nő az orvosi pemetefű cukorkát, nem volt drága, 300 sem volt.

Elkezdtem szopogatni és tádám! Már alig köhögök és az is végre felszakadt. Már jól érzem magam és tudok aludni is.

2012. márc. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!