Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen mit vehetek be...

24 hetesen mit vehetek be köhögésre meg taknyosságra?

Figyelt kérdés
Angliában élek, itt az orvosok csak azt mondják szedjek paracetamolt, de az fájdalomcsillapító szarra se megyek vele. Van idekint ACC 200am meg Aspirin +C-m szerintetek bevehetem őket? Főként az ACC-t ha jól tudom az felszaggatja ezt a letapadt nyálkát.
2012. márc. 19. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Köhögésre a legjobb ha a melledre teszel disznózsírral bekent ruhát, az pikkpakk felszakítja!
2012. márc. 19. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
*Mellkasodra, bocsánat :-)
2012. márc. 19. 10:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy idekint nem kapni disznózsírt, egy disznót mert azért most nem vágok le:D de köszönöm az ötletet:)
2012. márc. 19. 10:28
 4/8 A kérdező kommentje:
mert=meg
2012. márc. 19. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, azt oda is akartam írni, hogy nem tudom ott van-e ilyen lehetőséged... :-)
2012. márc. 19. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
ACC-t és Aspirint sem lehet bevenni. Tényleg csak a Paracetamol van. Ha van ott Stodal szirup homeopátiás azt lehet szedni köhögésre. A sós vizes inhalálásnak is van nyákoldó hatása. Sterimar orrsprayt is használhatsz, sima tengervizes oldat. Sok tea, méz, fokhagyma, ágynyugalom.
2012. márc. 19. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Sem ACC-t, sem Aspirint nem vennék be a helyedben.

Köhögésre: Stodal szirupot, orrdugulásra tengervizes orrsprayt (pl. Stérimar) szedhetsz kockázat nélkül.

Sok C-vitamin (citrom kifacsart leve, sőt, még némi reszelt citromhéj is), és méz, teába keverve, hasonló hatással bír, mint a gyógyszertárak forró italai, csak éppen káros mellékhatások nélkül. C-vitamin pótlására jó még a Cebion csepp is.

Paracetamolt csak akkor szedj, ha lázad van. Influenzás tünetekre Oscillococcinum-ot (homeopátiás bogyók), és sok pihenést javaslok, nálunk ezek mind beváltak.

Jobbulást neked!

Egy 4 éves lurkó anyukája, aki most 32 hetes (szintén náthás) kismama

2012. márc. 19. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:

ACC-t, aspirint semmiképpen sem, ha természetes, otthoni gyógymódos úton akarsz maradni, akkor hársfatea, stodal, c vitamin, pihenés. Nekem antibiotikum (augmentin) lett épp most ugyanilyenből, hogy megelőzzük a tüdőgyulladást, de ha nem olyan gáz, akkor simán maradhatsz a házi gyógymódoknál. Ha rosszabbodna, keress fel orvost.

32 hetes km

2012. márc. 19. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!