Kismamák! Ti milyen gyógyszert vesztek be a köhögésre és az orr dugulásra? Mert már kibírhatatlan!
Biztos van valami homeos szer, a patikában meg tudják mondani. Én ezt használtam: [link]
De tudom ajánlani orrdugulásra: kamillás gőzölést, köhögésre jó a méz, leginkább a hársfaméz, de a hársfatea is.
Jobbulást!!!
én innen szoktam nézegetni homeós cumókat a babámnak: [link]
gondolom neked is ad néhány jó ötletet,hogy mit is vegyél be
legutóbb mikor fájt a torka a kislányomnak,akkor homeogene9-et kapott ,meg oscilloc...-ot,mert hogy az orra is folyt..,meg kicsit hőemelkedése is volt..
Szia! Köhögésre én a Stodal szirupot használtam, ez homeopátiás, úgyhogy lehet terhesen is használni. Homeogen9-et szopogattam, mézes tea, sós vizes gargarizálás, és Echinacea csepp immunrendszer erősítésre (első pár nap nap 10-szer). Orrdugulásra csak a tengervizes orrspray-t lehet használni, bár nekem az sokat nem szokott érni.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!