Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit szedtetek köhögésre és...

Ti mit szedtetek köhögésre és orrdugulásra?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbálta, már annyi mézet meg párologtatást, és tengersós orrspeyt használtam, hogy a méztől már herótom van, a tengersós sprey semmit nem használ, levegőt nem kapok egyáltalán és már ki vagyok. Köhögni is nagyon köhögök, a háziorvosomnál is voltam aki letolt és azt mondta, hogy a terhesek semmit sem szedhetnek, nem tehetek róla , hogy a 3éves kisfiam mindent hazahoz az oviból és én mindent elkapok.
2012. febr. 24. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Köhögésre nekem a Stodal vált be.

Orrdugulásra én csak gőzöltem. Engem az kevésbé zavart, mint a köhögés!

2012. febr. 24. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
ugyanigy vagyok,voltam. köhögésre hársfavirág tea két csészével naponta megengedett és használ is.
2012. febr. 24. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 3hete vagyok beteg és nagyon szenvedtem én is az orrdugulástól, a fülészeten koderült, hogy középfülgyulladásom lett. A doktornő nekem a Nasic orrsprayt ajánlotta, de csak szigorúan naponta max. 3x és abból 1 éjszakára mehetett. Szerinte a 32. Héten a babának ennI már nem árt, az viszont igen, ha a normális légszomj mellett nem is kapok levegőt.

Ma volt az első napom, hogy végre kapok levegőt, éjjel aludtam és nem fulladoztam, kedden keztem használni és ennyi idő alatt rendbe jöttem.

A tengervizes spray nekem sem használt, alig kaptam levegőt azután is.

Köhögés nekem nem volt, de egy gyógyzserész ajánlotta a Tantum Lemont, ha a méz nem használ, de az a biztos, ha az orvosodtól megkérdezed.

2012. febr. 24. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok, de én már lassan megőrülök, nem tudom meddig fogja a babám elviselni a sok köhögést, állítólag nem árt neki, de ez már lassan 2 hete tart és inkább este jön rám, de olyan csúnyán hogy nem tudom abbahagyni.
2012. febr. 24. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Stodalt.
2012. febr. 25. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:

C-vitamint, emelt dózisban, mézet, kamillateát, és amikor az előző terhességem alatt benyaltam az influenzát, akkor Oscillococcinum-ot is szedtem. Hamarabb jöttem helyre, mint anyukám, aki "valódi" gyógyszereket kapott ugyanarra a betegségre.

Köhögésre a Stodal tényleg jó, és persze egyél sok gyümölcsöt, lehetőleg citrusféléket, meg vörös húsú gyümölcsöket.

2012. febr. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!