Ti mit szedtetek köhögésre és orrdugulásra?
Köhögésre nekem a Stodal vált be.
Orrdugulásra én csak gőzöltem. Engem az kevésbé zavart, mint a köhögés!
Én 3hete vagyok beteg és nagyon szenvedtem én is az orrdugulástól, a fülészeten koderült, hogy középfülgyulladásom lett. A doktornő nekem a Nasic orrsprayt ajánlotta, de csak szigorúan naponta max. 3x és abból 1 éjszakára mehetett. Szerinte a 32. Héten a babának ennI már nem árt, az viszont igen, ha a normális légszomj mellett nem is kapok levegőt.
Ma volt az első napom, hogy végre kapok levegőt, éjjel aludtam és nem fulladoztam, kedden keztem használni és ennyi idő alatt rendbe jöttem.
A tengervizes spray nekem sem használt, alig kaptam levegőt azután is.
Köhögés nekem nem volt, de egy gyógyzserész ajánlotta a Tantum Lemont, ha a méz nem használ, de az a biztos, ha az orvosodtól megkérdezed.
C-vitamint, emelt dózisban, mézet, kamillateát, és amikor az előző terhességem alatt benyaltam az influenzát, akkor Oscillococcinum-ot is szedtem. Hamarabb jöttem helyre, mint anyukám, aki "valódi" gyógyszereket kapott ugyanarra a betegségre.
Köhögésre a Stodal tényleg jó, és persze egyél sok gyümölcsöt, lehetőleg citrusféléket, meg vörös húsú gyümölcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!