Lábfájás+hasfájás+enyhe vérzés? 12hkm
Ma egész nap fáj a bal lábam, a combom, elég erősen, a hasam talán nem is fáj, csak már bebeszélem a lábam miatt, vagy átsugárzik a fájdalom, nemtudom.
Kb.2órája pedig megtöröltem magam a wc-n és enyhén rózsaszínes lett a papír. Azóta a tisztasági betéten egy picuri rózsaszín pötty lett, és csak törlés után észlelem ezt az enyhe vérzést.
Tegnap szexeltünk a párommal, de akkor nem véreztem. Csak most kezdtem. Lehet, hogy emiatt? A lábfájdalom összefügghet a terhességgel?
írj majd hogy mi volt,aggódok!!!
1es és 2es voltam
jaj remélem megmarad a manó!!!
Minden képpen írd meg mi újság szorítok értetek nagyon.
Remélem minden rendben lesz veled és a babával is.
Nem megnyugtatás képp írom, mert jobb félni, mint megijedni, de nekem is fájt a hasam meg vérezgettem a terhességem első pár hetében, mondjuk az is igaz, hogy nem a 12. héten, hanem előbb, de mindenképpen jobb bemenni a kórházba ezzel.
39+5hkm
Nem voltam. Reggelre szinte el is múlt. De amúgy is csak pár csepp volt.
A dokimat hívtam, azt mondta nem kell azonnal pánikolni, ha 3-4nap múlva is vérezgetnék, akkor kórház. De egyelőre ne idegeskedjek.
Ez a 2.vérezgetésem terhességem alatt. Az elsőnél sem leltek semmi rendelleneset, remélem most is minden ok.
3-4 napig csak vérezgess?
F@sza doki... Végül is igaza van,nem az ő babája,nem neki fájna,ha elmenne...
Vigyázz magadra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!