Nagyon aggódom..a párom nagyon megbántott,megalázott és már órák óta zokogok. Nem tudom abbahagyni,próbáltam már citromfű teát,meleg zuhanyt,mindent,de nagyon ki vagyok borulva. A méhszájam a 26.hét óta nyitva van,és meg is van rövidülve,és azóta folyton görcsölök is. Félek,hogy ez a nagy stressz nagyon árt most. A baba egyfolytában rugdos,nagyon,ennyire nem szokott,gondolom nyugtalan ő is,de nem tudok megnyugodni,mit csináljak?
Sajnálom, hogy ez történt veled. Vigyázz a picire és pihenj sokat.
2012. júl. 31. 11:54
22/28 anonim válasza:
sajnálom, hogy komoly a dolog.. a nővéreméknél volt olyan, hogy a férje fenyegette őket, hogy lelép stb, állandóan veszekedtek. de mikor megszületett a gyerek, akkor ő lett apuci pici lánya
2012. júl. 31. 12:12
23/28 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem törődni a dologgal,de nagyon nehéz,mert a hormonok miatt így is mindenen bőgök. Nem érzem úgy,hogy ezt érdemelném,én a körülményekhez képest is igyekszem mindent megtenni,hogy béke,rend és tisztaság legyen itthon,és úgy érzem feleslegesen,és én is annak érzem már magam. Szerencsére kialudtam magam és a picúrkám már a szokott módon mocorog,de sajnos egész nap agyalok :(
2012. júl. 31. 12:45
24/28 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem sikerült rendezni a dolgokat. Van akivel meg tudod beszélni ezt az egészet? Muszáj lenne kibeszélned magadból.
26+3 hkm
2012. júl. 31. 12:47
25/28 A kérdező kommentje:
nincs kivel megbeszélni :( mivel veszélyeztetett terhes vagyok és nem mehetek sehová,így a barátok is elfordultak. messze lakunk,ide nem jön ki hozzám senki :( Anyósommal szoktam rengeteget beszélgetni,de azért ezt Neki mégse mondhatom el :( Bízom benne,hogy elmúlik :(
2012. júl. 31. 12:53
26/28 anonim válasza:
:( Sajnálom...
Ha párod nem nyit feléd, akkor kezdeményezd te a beszélgetést. Muszáj lenne megbeszélnetek. Életed legszebb korszakát éled, ki kellene élvezd minden percét. Add a tudtára, hogy mit érzel!!!
2012. júl. 31. 13:03
27/28 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező!
Hogy vagy? Remélem rendeződtek a dolgaid!?
27+2 hkm
2012. aug. 6. 15:09
28/28 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm az érdeklődést!
Párommal igen,rendeződtek,igyekszik odafigyelni rám,de neki is vannak kevésbé jó napjai,és mostanában nekem is egyre több :( Sajnos most a meleg meg a front miatt rengeteget jóslózom,de viszont nem nyíltam tovább szerencsére. Magnéziumot abba kellett hagynom,mert 3hetig hasmenés kínzott tőle,de görcs esetén beveszek egyet,és igyekszem nem idegesíteni magam semmin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!