Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem fog beindulni a...

Ugye nem fog beindulni a szülés? 31hkm

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom..a párom nagyon megbántott,megalázott és már órák óta zokogok. Nem tudom abbahagyni,próbáltam már citromfű teát,meleg zuhanyt,mindent,de nagyon ki vagyok borulva. A méhszájam a 26.hét óta nyitva van,és meg is van rövidülve,és azóta folyton görcsölök is. Félek,hogy ez a nagy stressz nagyon árt most. A baba egyfolytában rugdos,nagyon,ennyire nem szokott,gondolom nyugtalan ő is,de nem tudok megnyugodni,mit csináljak?

2012. júl. 30. 19:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
Feküdj le aludni.
2012. júl. 30. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:

2,7

akkor írd meg privibe

2012. júl. 30. 20:08
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon sajnálom, hogy így kiborultál. Én múlt héten borultam apósomék miatt, hogy alig bírtam abba hagyni a zokogást. Mély levegőt vettem, megmostam az arcomat, és a Picurkánkra gondoltam.

Szívből kívánom, hogy pároddal rendeződjenek a dolgok, és bocsánatot kérjen bármit is tett, amiért ilyen helyzetbe hozott!!!

Feküdj le, és nézd a tévét, az hátha kikapcsol!!!!

Izgulok érted!!!!

26+2 hkm

2012. júl. 30. 20:09
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha kibeszéled itt magadból se tudjuk meg soha h kiről van szó személyileg! Lehet jobb lenne ha kibeszélnéd magadból és jobban tudnánk tanácsot adni!
2012. júl. 30. 20:11
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ. Közben sikerült abbahagyni a sírást,pindúr pandúrom is elaludt szerencsére. Sajnos ha fordított esetben még ismeretlenül is leírná a párom,ami történt én nagyon zokon venném. Elég intim dolog,így priviben sem írnám le,megpróbálom magamban elrendezni. Nem nézném ki belőle,hogy megcsal,de a hormonok sok minden felerősítenek,szóval bizonytalan is vagyok. Meglátjuk mit hoz a reggel,én tiszta lappal fogok indítani,remélem ő is,bár ebben kételkedem.
2012. júl. 30. 21:02
 16/28 anonim ***** válasza:

és remélem otthon alszol!

én sejtem mi lehetett a gond!mi is összeszoktunk veszni rajt!de ha tényleg jora gondolok,akkor nem érdemes!2,7 voltam

2012. júl. 30. 21:34
 17/28 anonim ***** válasza:

mi is nagyon összevesztünk 29 hetesen.. én is fenyegettem, hogy dobom stb. az egész ügy nevetséges volt, annyi volt, hogy rohadt fáradt voltam, mert nem tudok aludni, ingerült voltam, türelmetlen, ő meg nem volt elég előzékeny velem, nem kuncsorgott úgy ahogy szerettem volna, front is volt, teljesen magam alatt voltam. aztán nagy volt a békülés és én nem tudom, hogy az idegállapotom vagy a szex miatt, de másnap reggel 2 perces fájásokkal mentünk be a kórházba. szerencsére leállt a dolog, de feküdnöm kellett napokig, meg azóta is 6 magnéziumot szedek naponta.

a lényeg, hogy nem tudom, mi történt, de lehet, hogy tragikusabban látod, mint amilyen. ilyenkor érzékenyebbek vagyunk, kialvatlanok a vége felé már stb. próbáld kikapcsolni az agyad és aludni, holnapra lehet, hogy más színben látod a világot.

2012. júl. 30. 23:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Jó reggelt.. Párom persze nem szól hozzám,még jegyet se ad,pedig be kéne mennem a kórházba és a környékünkön nem lehet jegyet kapni. Az egész terhesség alatt folyton lebegtette a gondolatot,hogy elhagy minket,én meg már nem bírom ezt a feszültséget. Mindjárt elindul dolgozni,én meg bemegyek a kórházba. Csak az a nevetséges,hogy ő hazudozik nekem folyton mindenben és mégis ő van megsértődve. :( Igen,a hormonok sok mindent felerősítenek ez tény,de a hazugságot nem tudom elviselni,nem terhesen sem tudtam.
2012. júl. 31. 06:52
 19/28 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés?! Miért is vagy ezzel az emberrel? Miért is vállaltál vele gyereket? Már bocs, semmi közöm nincs hozzá, de nekem nem úgy tűnik h ez egy szimpla veszekedés, ez sokkal régebbi sztori.

Döbbenet számomra, hogy emberek milyen kapcsolatban vállalnak gyereket, mert gondolom nem tegnap óta viselkedik ilyen kedvesen a párod.

2012. júl. 31. 07:37
 20/28 A kérdező kommentje:
Egy hete tart ez a dolog,amin tegnap összevesztünk,eddig nem volt ilyen. Amikor kiderült a baba,örültünk neki,aztán később beparázott,de aztán végig normális és kedves volt,sokat segített,rendezte a szobát stb. Én azt gondoltam eddig,hogy jó a kapcsolatunk,sok időt töltünk együtt,szeretjük egymást. Nagyon ritkán veszekedtünk,akkor is apróságokon és végén mindig nevettünk rajta. Sokszor volt szó róla,hogy elhagy,mert amikor kezdett kerekedni a pocim és valóságossá vált a dolog,nagyom megrémült,de már várja ő is a kislányunkat. Ezért is gondoltam,hogy meg tudjuk beszélni,hogy nagy fájdalmat okoz nekem. Egy hete kezdődött a mostani probléma,amit eddig csendben tűrtem,de már nagyon depis vagyok miatta,és próbáltam Vele megbeszélni,mert az utóbbi hónapokban nagyon kedves és megértő volt. Sajnos nem sikerült.
2012. júl. 31. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!