Ugye nem fog beindulni a szülés? 31hkm
Nagyon sajnálom, hogy így kiborultál. Én múlt héten borultam apósomék miatt, hogy alig bírtam abba hagyni a zokogást. Mély levegőt vettem, megmostam az arcomat, és a Picurkánkra gondoltam.
Szívből kívánom, hogy pároddal rendeződjenek a dolgok, és bocsánatot kérjen bármit is tett, amiért ilyen helyzetbe hozott!!!
Feküdj le, és nézd a tévét, az hátha kikapcsol!!!!
Izgulok érted!!!!
26+2 hkm
és remélem otthon alszol!
én sejtem mi lehetett a gond!mi is összeszoktunk veszni rajt!de ha tényleg jora gondolok,akkor nem érdemes!2,7 voltam
mi is nagyon összevesztünk 29 hetesen.. én is fenyegettem, hogy dobom stb. az egész ügy nevetséges volt, annyi volt, hogy rohadt fáradt voltam, mert nem tudok aludni, ingerült voltam, türelmetlen, ő meg nem volt elég előzékeny velem, nem kuncsorgott úgy ahogy szerettem volna, front is volt, teljesen magam alatt voltam. aztán nagy volt a békülés és én nem tudom, hogy az idegállapotom vagy a szex miatt, de másnap reggel 2 perces fájásokkal mentünk be a kórházba. szerencsére leállt a dolog, de feküdnöm kellett napokig, meg azóta is 6 magnéziumot szedek naponta.
a lényeg, hogy nem tudom, mi történt, de lehet, hogy tragikusabban látod, mint amilyen. ilyenkor érzékenyebbek vagyunk, kialvatlanok a vége felé már stb. próbáld kikapcsolni az agyad és aludni, holnapra lehet, hogy más színben látod a világot.
Csak egy kérdés?! Miért is vagy ezzel az emberrel? Miért is vállaltál vele gyereket? Már bocs, semmi közöm nincs hozzá, de nekem nem úgy tűnik h ez egy szimpla veszekedés, ez sokkal régebbi sztori.
Döbbenet számomra, hogy emberek milyen kapcsolatban vállalnak gyereket, mert gondolom nem tegnap óta viselkedik ilyen kedvesen a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!