Kismamik ti is féltek attól hogy hol/hogyan fog beindulni a szülés?
Én nagyon félek.. Másodikat várjuk. Nagymama nincs a közelben, tehát a nagyot vagy otthagyjuk a szomszédba, vagy sógorom autóztatja vidékre a nagyihoz, ha beindul...
Ráadásul a kislányom, 2 és fél éves nagyon anyás most,nem tudom mit fog szólni, ha egyszercsak indulunk. De félek a szüléstől is, főleg mert a második, és már tudom mi vár rám (az első nagyon nehéz volt, hosszú vajúdás után császár).
Igen. Első baba, 26. hétben járok, a keményedések már jelentkeznek. A férjemen kívül senkim nincs 100 km-s körzetben, illetve hát a barátnőim, de ők dolgoznak.
Kb. ugyanezek az aggodalmaim mint neked: hogy fogom tudni, jósló-e vagy rendes? Ha a magzatvíz elfolyik és a férjem dolgozik, mi lesz?
Jó babavárást, és próbáljunk meg nem izgulni :)
en a masodikat varom,es nagyon felek.csak a ferjem van,na meg a lanyom akit valahova rakni kell majd.az osszes rokon messze,fogalmam sincs mi lesz.foleg h o inditott volt,mar bennt fekudtem jo par napot elotte,tulhordtam ket hetet!!!!
Fogalmam sincs milyen ha megindul,azt sem tudom mi az a joslo fajas nekem sose volt,igy fogalmam sincs honnan fogom tudni mikor kell menni,es ha teves?es ejnek evadjan majd riasztom a gyerekem h keljen fel,aztan majd viszem a baratokhoz akiknek szinten ekkora (4) gyerekuk van,ok vallaltak h ha rohanni kell oket riaszthatjuk addig vigyaznak ra amig szulunk.de ha ez ejszaka lesz es raadasul majd esetleg teves??jaj,nagyon felek,meg attol is h befektetnek,es napokig nem latom majd a lanyom,1napnal tovabb sosem volt nelkulem.raadasul bejonni se tud a korhazba mert a ferjem elviszi akkor anyukamhoz,o meg 250km-re lakik.:(szoval nagyon felek,jobban mint az elsovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!