Gyakran fáj a térdem, be van dagadva a lábfejem. Ez baj?
Lassan már nem megy bele a lábam a papucsba,sokszor alig tudok felkelni,menni...
14hetes
Elkezdtél vizesedni. Elég korán, de van ilyen. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik, van akinél ilyen korán.
Vegyél vadgesztenye krémat, kend vele minden este a lábad, amikor hosszú ideig ülsz rakd fel valamire a lábad, ne lógasd sokáig!
30hkm
vizesedés
mérni kéne a vérnyomásodat, vizeletben fehérjét nézni, mert ha van, és magas a vérnyomásod, akkor toxikózisod van, ami veszélyes a babára és rád nézve is egyaránt
állandó orvosi felügyelet, sómentes diéta, vérnyomáscsökkentő gyógyszer (Dopegyt). Nekem ezért kellett hamarabb indítani a szülést ,szerencsére egészségesen kerültünk ki a szülőszobáról mindketten.
Első vagyok.
Nyugiii, ha nincs baj a vérnyomásoddal és a vizeleteddel., akkor egyszerűen csak vizesedsz. Nem kell túlparázni, próbáld ki amit írtam!
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!