Én 13 hetes vagyok, és az a problémám, hogy 3 napja minden este, illetve már reggel is be van dagadva a lábfejem (nam is kicsit) a bokám alig látszik. Mit csináljak? Szóljak a dokimnak?
Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 07:58
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen szólj a dokinak vagy védőnőnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védőnő mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérőd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idő visel meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Kicsit megilyedtem mert azt olvastam, hogy ilyen korán még nincs dagadás.
2008. jún. 3. 08:07
3/4 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem számít, hogy hány hetes vagy. Én is úgy tudtam, hogy csak az utolsó trimeszterben van ilyen, aztán 21 hetesen nekem is elkezdett. Először csak a bokám, most már az egész lábfejem, és fáj is, ha ráállok. Mindenképp lássa a doki, mert lehet mástól is, nem csak szimplán a melegtől.
Ülő munkát végzel? Ha igen, akkor valószínűleg attól.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Igen, ülő munkát végzek, de éjszakáról reggelre isúgy kelet, hogy már be van dagadva. Vassan a lábujjaim is úgy néznek ki mintha elefánttapi lenne. :(
2008. jún. 3. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!