8 hetes a babánk és az a problémám, hogy reggel 9-ig alszom. Emiatt a párom állandóan kiakad (hála égnek a baba teljesen végigalussza az éjszakát), de ha hamarabb kelek nem érzem magam kipihenve.Igaza lehet, hogy ennyit nyaggat?
Normális, hogy még mindig ennyire fáradékony vagyok?
Terhesség előtt 7-8-kor keltem.
Lehet köze ahhoz, hogy még mindig vérzem? Okozhat az fáradékonyságot?
Próbáljak küzdeni ellene, vagy a párom lihegi túl?
Az en lanyom is 8 hetes, mi 11 korul kelunk.
A ferjed van 24 keszenletben a babaval Ha nem, akkor maradjon inkabb szepen halkan, es mire felkelsz, keszitse el neked a reggelit...
Ez lenne a normalis, nem hogy meg zaklat!
Az én lányom 4,5 hós és hála az égnek hétalvó , meg úgy is szoktattam , hogy 9 kor kelünk , tehát nem vagy egyedül.
Van minden nap ebéd , rendet is rakok és még sétálni is eljutunk.
Szerintem Te is ki teszel magadért egész nap ennyi kényeztetést pedig engedj is meg magadnak , majd ha muszáj lesz kelni fogsz elöbb.
én jó pihenést kivánok!
Amíg tudsz, pihenj. Főleg ha a baba is engedi:) A folyamatos vérzés pedig valóban okoz fáradékonyságot, szedj rá valamit, hogy ne legyen vashiányod.
Egyáltalán miért fáj a párodnak, hogy mikor kelsz? Nincs reggel kávé, vagy mi? ez teljesen érthetetlen.
Köszi szépen a válaszokat.
Én is rendben megcsinálok mindent, így nem értem, mi lehet a dilemma.
De már tettem ellene, annyit elértem, hogy 9-ig sírni csendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!