31 hetes vagyok és a bal lábfejem bevan dagadva de olyan szinten hogy a 8-as lábamra a 43-as strandpapucs nem megy rá a jobb is dagadt de nem ennyire normális ez?
Vizesedsz...ah elnézem nem is kicsit.Próbálkozz természetes vízhajtókkal,mint a sör(ha nem akarsz alkoholt inni,akkor ott a mentes),zöld tea,kicsit hatékonyabb a csalán tea.Reméljük te is csak a jóidő miatt vizesedsz.
Ami nekem cipőből bevált így a vége felé,az az állítható pántos sportsaru.Kényelmes,és ha bedagad a lában,akkor pikk-pakk nagyobbra állítom.Illetve magasabb a talpa,mint egy vietnámi papucsnak,és így a járás is jobban esik benne,ami 39 hetesen már nem hátrány.
Azért,ha a természetes vízhajtók nem válnának be,és továbbra is brutálisan dagadsz,akkor menj el dokihoz,bár sokat ő sem tud tenni,max valami vízhajtót ír,de azt csak nagyon ritkán szokták alkalmazni.
Szia!Én júliusban szültem 4 éve és nekem is kijutott a "vizes lábból". Egy idős néni mondta, hogy a káposzta levelet kicsit törjem meg és rakjam rá a vizes helyre. Esetleg húzzak rá zoknit. Pihentessem a lábam kb. 2 órát.BEVÁLLT!!!!!!!!Eléggé röhejesen néztem ki, mert ahova nem jutott káposztalevél, ott ottmaradt a víz...
Remélem hasznodra vállik. Azok az idősek jó tanácsokat tudnak adni.Üdv!
En meg csak 24 hetes kismama vagyok,es nekem is vizesedik a labam,igaz meg nem ennyire ahogy Te irod,de a bokam es a sipcsontomnal ott marad a ez ujjam nyoma.
En csalan teat iszom,igaz nem ugy hasznal mint ahogy azt szeretnem,de talan vmennyivel jobb.
De ezt a kaposztas dolgot eskuszom kiprobalom En is.
Azert szeritnem jobb lenne neked is megmutatni dokinak nehogy gond legyen.
Nagoyn boldog babavarast kivanok
Szerintem is menj dokihoz!Én is ezzel küzdöm egy ideje,és hétfőn be is kell feküdnöm a kórházba,mert a vérnyomásom is magas.Nem szabad játszani vele,nehogy a babának valami baja legyen!Nekem is a bal kéz és bal láb.
32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!