Mitől lehetek rosszul még 20 hetesen is? Minden boltban rosszul vagyok.
Figyelt kérdés
Ha elmegyek vásárolni akkor szinte mindig rámjön a rosszullét,gyenge leszek,ver a víz és érzem hogy mindjárt elájulok ha nem ülök le.Alacsony a vérnyomásom és picit vérszegény vagyok.A Nővérem ezért mindíg elkisér.Aggódjak vagy ez a terhesség velejárója?Köszönöm!2012. júl. 29. 11:20
1/5 anonim válasza:
18 hetes vagyok, és nálam is ezek a tünetek jelentkeztek, elvileg normális, az alacsony vérnyomás miatt
2/5 anonim válasza:
Nem tudom kávézol e, mert nekem ugyanez a problémám, a doki két adag gyengébb kávét írt elő nekem naponta! Nem viccelek! Így is van mikor rosszul vagyok, de ritkábban.
3/5 anonim válasza:
Én kb. a 30.hétig nem tudtam és nem is mertem egyedül menni vásárolni e miatt.Én is vérszegény voltam.Normális,sajnos,majd elmúlik a vége felé
4/5 A kérdező kommentje:
Na,akkor nem csak én vagyok igy ezzel.
Köszi a válaszokat.
Aggódok hogy nehogy tényleg összeessek és beüssem a pocimat.
Vezetni sem vezetek,meg egyedül nem is megyek szinte sehova.
Nem is tudom hogy a Babadolgokat így hogyan vásároljuk meg :)
2012. júl. 29. 12:04
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kávézom,nem szeretem,meg terhesen nem szívesen innék de már hallottam hogy ilyenkor jót tesz.Lehet megpróbálom a következö vásárlás elött.
2012. júl. 29. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!