Azért lehetek ilyen rosszul, mert hirtelen nő a babóm?
31. hetet töltöttem,10 percnél többet nem tudok ülni, állni, mert keményedek. Fekve jó csak. Volt már ilyen 1 hónapja, 4 napig tartott, moost megint előjött.
Lehet h ilyenkor nő sokat a babóm és gyenge vagyok?
Hát nem természetes. nekem ugyanez volt és sajna befektettek egy hétre, kaptam antibiotikumot, azt hitték valami fertőzés csinálja, meg magnézium infúziót. Nem voltam nyitva, de kezdett puhulni a méhszájam, 30 hetes voltam. Pár nap alatt tökre rendbe jöttem, utána a 36-ik héten már mentem megint mindenhová!
menj el dokihoz mindenképpen, nehogy hamarabb jöjjön.
5 hónapos kissrác anyukája
Szia!
Engem a 25. héten fektettek be ezzel a kórházba infúzióra,mert már 4 perces fájások jöttek,de szerencsére időben voltuk.Sztem se húzd,beszélj a dokival,és lehet csak beállít valami gyógyszerre,ja és ami a legfontosabb,nagyon sok pihenés!!
Lehet az is, hogy most gyorsan fog nőni a babád.
Nekem 2-3 hete volt, hogy sokat keményedett, aztán enyhe mensi szerű görcseim is voltak egy napig. A doki pihenést és magnéziumot javasolt. Aztán hirtelen nagyot nőtt a hasam, a családom is csak ámult. Múlt héten voltam dokinál, ő is azt mondta, fúúú, mennyit nőtt most...
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!