Volt Nektek is olyan, hogy egy-egy hirtelen mozdulat kifejezetten rosszul esett, és benyilallt tőle az alhasatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy izomgörcs, de olyan rossz érzés!2010. aug. 9. 19:20
1/7 anonim válasza:
Én allergiás vagyok,most hónapok óta megy a hapci..... attól eléggé szokott nyilalni a hasam,néha meg is ijedek,nehogy baj legyen a babával...
8 hetes km
2/7 anonim válasza:
Nekem is van ilyen,pl amikor fekvésből állok fel!
3/7 anonim válasza:
Tegnap percekig szúrt a hasam alja, egy hírtelen mozdulat után. Szerencsére elmúlt, már meggondolom nagyon, hogy mozduljak, csak nyúlnom kellett a 21 hós lányom után. Hát nem volt kellemes.
35 hetes ikres kismama
4/7 anonim válasza:
Nekem is néha tüsszentéskor, de én már előre felkészülök rá, és vagy kicsit összegörnyedek, vagy fogom a hasam, és így nem szokott kellemetlen lenni. 10+3 heteske
5/7 anonim válasza:
Tegnapelőtt volt ilyen először és remélem, nem lesz több, elég rossz volt :-((( 25 hetes kismami
6/7 anonim válasza:
Nekem a köhögéstől fáj mindig, remélem télire elmúlik, mert akkor még több lesz a köhögésből...
7/7 A kérdező kommentje:
Én is ilyenektől szenvedek néha. Tegnap rosszul emeltem fel a lábam az ágyról, és olyan érzésem volt, mintha becsípődött volna ott valami. Utána még 1-2 óráig érzékeny volt, de ma reggelre már elmúlt. A köhögés, tüsszentés nálam is mumus :) Jó babavárást Mindenkinek!!!
2010. aug. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!