Ez mi lehet? Hirtelen olyan hányingerem lett, és kakilnom kellett. Most is tart a hányinger, szédülök is.37hetes vagyok. Keményedni kemányedek, azt szoktam. De ez a "rosszul lét" most tényleg egyik pillanatról a másikra jött.
lehet a hányinger és a székelési inger is attól, ha a baba kitámyssza magát ezeken a kényes pontokon, mint a gyomrod , esetleg elszoríthat egy-egy eret amitől szédülhetsz.
Kérd meg , hogy úgy helyezkedjen, hogy ne legyen ilyen érzésed-azt mondják beválik.
A közeledő szülést pedig jelzi , ha sokat mész nagyvécézni és híg, mert a szervezet tisztítja magát az eseményre..
Ne aggódj, pihenj le amikor ilyen van , ha nem tudsz nyugodni a dokit ajánlom!
köszönöm a válaszokat.
nem híg a székletem,(úgy érzem, mintha menne a hasam, de nem jön semmi) nem ettem semmi rosszat.most is változatlanul vagyok.2percenként pisilnem kell.nem görcsölök, nem érzek fájdalmat, csak bekeményedik a hasam.elég gyakran.
sziasztok
jól vagyunk, még egyben.
talán a front tette, bár egész éjjel gyakran keményedtem, most is.szóval elég sűrűn.
de rájöttem a legfontosabb, hogy ne pánikoljak.mert ha a szülés is indulna be, örülnöm kell hogy végre találkozhatok a kisfiammal.
mindenkinek sok boldogságot kívánok
köszönöm
mindenképp kipróbálom (remélem azért nem lesz rá szükségem )
neked is hasonló jókat kívánok
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!