20 hetes kismama vagyok, mitől lehetek ilyen rosszul?
2-3 napja szinte semmi erő nincs bennem, egyfolytában aludnék, feküdnék, semmi étvágyam, letört vagyok, és a pocim is többet keményedik.Ma reggelre az enyhe mensis érzés is jelentkezett, remélem ismét csak nő a manócskám.A pulzusom 99/70.Volt aki ennyi idősen igy volt?Tudnátok adni valami tanácsot amivel kicsit összekaphatnám magam?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia!
Én most 20 hetes és 3 napos vagyok, én is a héten nagyon fáradtnak érzem magam, és megint elkezdett fájni a derekam, ez szerintem azzal függ össze hogy lazulnak az izmok, tágul a medence. A héten én is kevésbé vagyok éhes, bár nekem már korábban felírta az orvos a magnéziumot, így nem keményedik a hasam és csak néha pár másodpercig van mensi szerű érzésem, és tompítja a derékfájást is. Este picur mozgolódni szokott és az megnyugtat. Te érzed a mozgását? mit érzel? Mennyit mozog?
Köszönöm a válaszokat.
Mocorog a kicsim, elég határozott rúgásai vannak, ez az ami megnyugtat.Szerintem is a front, de azért jó ezt olyantól hallani aki velem egy idős pocakos.
Boldog Babavárást!
Szia!
Én is most már inkább rugásnak érzem és nem buboréknak amikor pedig arrébb megy olyan mintha egy nyomást éreznék. Van olyan nap amikor kevesebbet mocorog, pl: a napokban ezért aggódom is egy kicsit. A mozgásokat inkább este felé érzem amikor a kanapén elnyúlva nézem a tv-t. De hál istennek jövőhéten már megyek a védőnőhöz és ott mindíg hallgatjuk a szívverést.
20 hetes km
Igen, én is ehhez tudnám hasonlitani mikor arréb mocorog, és nekem is este a legaktivabb, van mikor még este 9kor is "hancurozik".
A szivhang hallgatása nekem is nagyon megnyugtató szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!