37 hetes kismama vagyok. Hypertoniával kezeltek eddig, és most a laborban ++ - os fehérjét találtak. Lehetek ettől toxémiás?
Szis!
Szóltál a dokidnak?Igen lehet toxémia nekem mikor fehérje volt a vizeletembe akkor már nem vitte le a vérnyomásom a gyógyszer.Meg nagyon vizesedtem is.
Most én is 37 hetes vagyok a második babóval de eddig nem volt fehérje a vizeletembe és még a vérnyomásom is jó gyógyszer mellett.
Szia! Beszéltem vele, azt mondta holnap hajnalban találkozunk a klinikán, semmi mást nem mondott.
Miből lehet eldönteni ez toxémia avagy sem?
Vizesedsz is???
Mert a magas vérnyomás,vizesedés,fehérje a vizeletben szinte biztos ,hogy toxémia!!!DE semmi baj,mert már 37 hetes vagy,a babád érett,hogy megérkezzen hozzád!!!Jobb neki már kint ,mint bent!!!Szép szülést...
Igen vizesedek is egy ideje.Én nem tudom eldönteni, mikortól mondhatjuk ez toxémia avagy sem.
Holnap reggel megyek be a klinikára.Ott csak megmondják miről van szó.
Nagyon magas a fehérvérsejt számom 185, és a legmagasabb normál érték 6 .
Nekem nincs fehérje a vizeletemben, de magas a vérnyomásom és vizesedek. Ma kell visszamennem, azt mondta a dokim, ha nem megy le a vérnyomásom, akkor inkább beindítja a szülést, a babának jobb kint mint bent, amúgy ő már érett baba, nem lesz semmi baja.
38+3 kismami
Kedves kérdező,ez sajnos már a Toxémia. Én kettőn vagyok túl,remélem most kihagy a 3. babával,34 hetes vagyok.Vizesedek... a vérnyomásom alapból magas,gyógyszert szedek rá régóta. Fehérjém még nincs,hála az égnek!
Sok egészséget kívánok Nektek!!!!!!!! Lehet ezóta már túl vagy a császáron!
Majd írj,hogy hogyan alakult a helyzet.
nem fogjátok elhinni, amit irok.
ma csináltak kontroll vizelet vizsgálatot, és abban sem fehérje sem fehér vérsejt nem volt.Pedig a hétfői laboromban volt mind a kettő.
Most akkor mi van?Volt igy más is ezzel?
Ma megvizsgált a soki, annyit mondott, a külső méhszájam teljesen nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!