Lehetek rosszul az Elevittől? Ha igen, mit szedjek helyette?
Figyelt kérdés
Beteg voltam, hánytam és abba hagytam az Elevitet, gondoltam majd újra szedem, ha már nem hányok. Viszont azt vettem észre, hogy jobb nélküle, mert nem vagyok azóta felfújódva és nem kínoz az éhség az ájulásig, hanem csak eszem rendesen, mint máskor.2008. aug. 4. 09:27
1/7 anonim válasza:
Én is rosszul voltam az Elevittől és a Gravidától is. Most Hipp Natalt iszom, ez természetes összetevőkből álló ital. Gyógyszertárban, Rossmannban, DM-ben lehet kapni. Ettől nincs bajom.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt én is kipróbálnám, de hogyan kell inni, milyen adagokban és mennyibe kerül?
2008. aug. 4. 09:35
3/7 anonim válasza:
1100 ft volt két kis üveg, ez elég 12 napig, nem túl olcsó, de inkább ez mint a semmi. 2 cl-t kell inni naponta.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2008. aug. 4. 09:50
5/7 anonim válasza:
Nekem is voltak problémáim az Elevittől,a hányinger és felfújódáson kívül székrekedésem volt tőle.Hipp Natalt iszok DM-ben vettem 900 Ft. 12 napra elég, van benne egy kis mérőpohár amivel tudod adagolni.
Boldog babavárást!
15 hetes kismami
6/7 anonim válasza:
Szia,
én Herbalife vitamint szedek, 100%-ban növényi alapú, 200-ös év világ legjobb vitaminja. Luca barátnőm ezt szedte tavaly évben, amikor 7 hónapos korban a védőnő azt kérte, fejezze be a magzatvédő vitamint, mert már így is elég nagy a baba, mire ő: én csak herba vitamint szedek :) Én is azt szedem, a kisbabám és én teljesen jól vagyunk:) Ha szeretnéd kipróbálni, elmondom, hol tudod megvenni!
7/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit szeretnék többet tudni erről a vitaminról és persze azt is hogy hol lehet beszerezni.
2008. aug. 4. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!