Ti milyen vitaminokat szedtetek a terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 20:39
11/12 anonim válasza:
16. hétig minden nap egy szem elevit, heti 1x-2x egy darab 500mg-s C-vitamin, most már nem szedem az Elevitet, helyette naponta 1db 500mg-os C-vitamin + 1db 500 mg-os Kalcium, néha magnézium
12/12 anonim válasza:
Szerintem a dokit kérdezd, Ő látja a vérképed és javasolja, hogy mit szedj. Mindenkinek másképpen reagál a szervezete. Nekem is rengeteg magne b6-ot kellett szednem, de mást nem, mert azt mondta nagyon jó a vérképem. De a méhtartó szalagok, a vádlim, a talpam nagyon be görcsöltek, ha nem ettem a magnéziumot. Mivel télen szültem, a nyári időszakban (az elején) a rengeteg gyümölcsöt ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!