Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van akinek úgyanezt csinálja...

Van akinek úgyanezt csinálja a babája?

Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok!néha akkorákat belémrúg,hogy az már tényleg fáj,néha még el is kiáltom magam egy-egy ilyen megmozdulásánál :) általában oldalra a hasfalamra rúg,vagy üt :)

2012. júl. 27. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hát akkor még egy darabig tűrheted!!!:)

Én a második manóval voltam így,a térde a bordámnál volt,iszonyú fájdalmas volt:)persze örültem neki:)de tényleg rohattul fájt.ha visszagondolok még mindig kiráz a hideg!!:)

jó babavárást!!!

2012. júl. 27. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ohh az én kislányom úgy szétrúgta a bordám, hogy még szülés után is fájt egy ideig.

Valakinek a lépébe lép bele a baba.

Amitől behaltam...barátnőm anyukája mesélte, hogy mikor terhes volt, a barátnőm sikeresen húgyhólyagon rúgta, és össze pisilte magát!!Még szerencse, hogy otthon volt épp! :D

2012. júl. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!