Kismamák, akik szexelnek? Van valaki így rajtam kívül? -bővebben.
Figyelt kérdés
Még csak a 14. hét körül járok, és eléggé kívánom a szexet, viszont ahányszor belekezdünk érzem hogy "van ott valaki". -taáln ahhoz tudom hasonlítani és ez nem jó példa, mintha kavics lenne a cipőben... :D - és ettől nem tudom elengedni magamat, mert "kényelmetlen". Úgyhogy amikor neki kezdünk már le is lohadok. :/
Van valaki így rajtam kívül? Ti hogy oldjátok meg?...
2012. júl. 27. 13:07
11/13 A kérdező kommentje:
Jaj 9es miertnem lehet ertelmezni a mondatsimat. Nem a gyerek miatt nem tehat nem erzelmi okokbol nem kivanom hanem mert fizikailag zavar az hogy van ott valami ami eddig nem volt....
Na igen. De csak nem lesz ilyen vegig :-D
2012. júl. 27. 14:42
12/13 anonim válasza:
engem is feszélyez néha hogy tudom hogy ott a baba, de nem foglalkozom inkább vele mert tudom hogy nem árt neki és borzalmasan kívánom a párom, nem akarom tönkretenni a mindennapjait ameddig babás vagyok hogy megfosszam az élvezettől. én ugyanúgy rámászok és próbálkozok, akkor is ha elmegy a kedvem, de ha belendülünk akkor nagyon jó és el is felejtem hogy nem volt kedvem :) én nem akarom a baba miatt megvonni a szexet, elég lesz majd az a 6 hét ami szülés után muszáj lesz.
13/13 anonim válasza:
De igenis van köze a szex minösegehez :) Persze attol meg csiklo orgazmus lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!