Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik szexelnek? Van...

Kismamák, akik szexelnek? Van valaki így rajtam kívül? -bővebben.

Figyelt kérdés

Még csak a 14. hét körül járok, és eléggé kívánom a szexet, viszont ahányszor belekezdünk érzem hogy "van ott valaki". -taáln ahhoz tudom hasonlítani és ez nem jó példa, mintha kavics lenne a cipőben... :D - és ettől nem tudom elengedni magamat, mert "kényelmetlen". Úgyhogy amikor neki kezdünk már le is lohadok. :/

Van valaki így rajtam kívül? Ti hogy oldjátok meg?...

2012. júl. 27. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem, pedig sosem volt gond a libidommal. Nem szexelek. Ennyi. Neha gondolok ra de arra sokkal többet gondolok h "van ott valaki". Ez inkabb a parodnak problema gondolom.
2012. júl. 27. 13:12
 2/13 A kérdező kommentje:

hát, ez lrginkább mindkettőnknek gond...emiatt én se erőltetem. :/

de hogy van az hogy van akik gond nélkül csinálják másoknak meg pl itt van ez a van ott valami érzés.. lehet ohgy ez a baba elhelyezkedésétől is függ?..

2012. júl. 27. 13:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát én úgy,hogy nem sexelünk sajna.

Amint nekiálltunk,mindig a baba járt a fejemben,aztán amikor már mozog is,hát nem tudom elég fura érzés,nem tudtam elengedni magam én sem.Aztán már nem is volt jó,mert keményedett tőle a hasam,úgyhogy nagyon ritkán voltunk/vagyunk együtt a párommal.

Ez egyébként jó hasonlat: kavics lenne a cipőben..

:D

Megoldást sajna így nem tudok neked írni :(

33hkm

2012. júl. 27. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Mi sem szexelünk "úgy", csak pettingelünk. Engem azon kívül, hogy "ott van Valaki" az is feszélyez, hogy nagy a hasam. Mármint, még ha el is felejteném, hogy "ott van valaki" akkor a hasam emlékeztet rá.

Nekem/nekünk jó így. Volt már egy vetélésem, így nem kockáztatunk. A petting bőven elég! :)

Párom sem panaszkodik, megértő, hogy minden kafa! :)

26 hkm

2012. júl. 27. 13:16
 5/13 A kérdező kommentje:

engem nem az zavar hogy van ott valaki tehát nem úgymint pl. az áldattlan állapotban című filmben amikor kérdezi a vörös színésznő hugh grantet h "és ha fejbe találjuk" :D

Mert úgy gondolom hogy ez a természet velejárója hogy az embernek ekkor is vannak igényei, hanem az érzés, hogy megváltozott leltárilag odalent az a közeg. :D na. ennél nem tudom jobban kifejezni.

És hát basszus. akkor most kb 1 évig semmi szex?? Oké...

ez nem létfontosságú szükséglet.. mint ahogy az se hogy az ember csirkét egyen... :D de...

2012. júl. 27. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:
En se ertem, amikor olyat olvasok h "bababeindito szex". Marmint szüles elött közvetlenül. El nem tudom kepzelni, tenyleg. Oke h a terhes nö nö is marad de akkor is. En kiprobaltam a szexet 10. het körül es teljesen mas erzes volt, orgazmusom se volt, szerintem a zart mehszaj miatt. Hat igen a petting marad :)
2012. júl. 27. 13:28
 7/13 A kérdező kommentje:
a méhszáj zártságától is függne az orgazmus ? erről még sosem hallottam...
2012. júl. 27. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
én ma kezdtem a 37.hetet, végig szexeltunk/szexelunk a férjemmel, sot én a 6;honap ota szinte napi szinten masztizok,annyira kivànom az orgazmust. nekunk semmilyen gondot nem okoz.
2012. júl. 27. 13:59
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Tudom, nem leszek népszerű, de az ilyen kismamáknak van esélyük, h megromlik a hazaseletuk, mert kihagyják a bába miatt. Ha már most hagjatik, h a kicsi miatt ne legyen szex, az nagy baj. Ha a doki nem tiltja, semmi baj nem lehet. Mi a szülés előtti napon is egyuttvoltunk, igaz a hasam miatt már vicces volt, de akkoris megéri! Két hós a kislányunk és minden ők, ugyh nyudodtan szexre fel, szexi kismamanak kell lenni! :-D
2012. júl. 27. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát nézd, ha zavar, akkor zavarni fog. :) Az orgazmusnak pedig semmi köze a zárt méhszájhoz, akkor is zárt, amikor nem vagy terhes, miliméternyire nyílik meg maximum peteéréskor. Ez alapján soha nem lehetne orgazmusa senkinek...
2012. júl. 27. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!