Kismamák, akik szexelnek? Van valaki így rajtam kívül? -bővebben.
Még csak a 14. hét körül járok, és eléggé kívánom a szexet, viszont ahányszor belekezdünk érzem hogy "van ott valaki". -taáln ahhoz tudom hasonlítani és ez nem jó példa, mintha kavics lenne a cipőben... :D - és ettől nem tudom elengedni magamat, mert "kényelmetlen". Úgyhogy amikor neki kezdünk már le is lohadok. :/
Van valaki így rajtam kívül? Ti hogy oldjátok meg?...
hát, ez lrginkább mindkettőnknek gond...emiatt én se erőltetem. :/
de hogy van az hogy van akik gond nélkül csinálják másoknak meg pl itt van ez a van ott valami érzés.. lehet ohgy ez a baba elhelyezkedésétől is függ?..
Hát én úgy,hogy nem sexelünk sajna.
Amint nekiálltunk,mindig a baba járt a fejemben,aztán amikor már mozog is,hát nem tudom elég fura érzés,nem tudtam elengedni magam én sem.Aztán már nem is volt jó,mert keményedett tőle a hasam,úgyhogy nagyon ritkán voltunk/vagyunk együtt a párommal.
Ez egyébként jó hasonlat: kavics lenne a cipőben..
:D
Megoldást sajna így nem tudok neked írni :(
33hkm
Mi sem szexelünk "úgy", csak pettingelünk. Engem azon kívül, hogy "ott van Valaki" az is feszélyez, hogy nagy a hasam. Mármint, még ha el is felejteném, hogy "ott van valaki" akkor a hasam emlékeztet rá.
Nekem/nekünk jó így. Volt már egy vetélésem, így nem kockáztatunk. A petting bőven elég! :)
Párom sem panaszkodik, megértő, hogy minden kafa! :)
26 hkm
engem nem az zavar hogy van ott valaki tehát nem úgymint pl. az áldattlan állapotban című filmben amikor kérdezi a vörös színésznő hugh grantet h "és ha fejbe találjuk" :D
Mert úgy gondolom hogy ez a természet velejárója hogy az embernek ekkor is vannak igényei, hanem az érzés, hogy megváltozott leltárilag odalent az a közeg. :D na. ennél nem tudom jobban kifejezni.
És hát basszus. akkor most kb 1 évig semmi szex?? Oké...
ez nem létfontosságú szükséglet.. mint ahogy az se hogy az ember csirkét egyen... :D de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!