Refluxos kismamák! Nektek is fáj a gyomorszájatok? Mit szedtek rá? 20 hkm
Figyelt kérdés
Van úgy ,hogy evés után fáj.van,hogy mikor kezd ürülni a gyomrom.Mit szoktatok bevenni?(rekeszsérvem is van).Kérlek segítsetek!!!2012. júl. 26. 17:25
1/2 anonim válasza:
Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, mások tanácsára terhesen ne szedj be gyógyszereket. Addig is, amíg elmész orvoshoz, egy mokkáskanál szódabikarbóna jó másfél deci vízzel (nem buborékos!!!).
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál,ranitidin tablettát kaptam ,de sajna nem nagyon használ. Keveseket eszem sokszor ,és még így is van egy enyhe gyomorfájdalom.Mondtam is az orvosnak ,de nem tud adni semmit.Arra lennék kíváncsi ,hogy más is volt így ?vagy csak én ?Kérlek válaszoljatok?nagy segítség lenne ,és talán jobban viselném !!!
2012. júl. 27. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!