Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mitől lehet ez?

Kismamák! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy hete azt vettem észre, hogy éjjel csak úgy tudok aludni,hogy kipárnázom magam, és akkor is csak az oldalamon. Vagyis amelyik felemen fekszek, oda a hasam alá párnát kell raknom, mert ha simán próbálok csak aludni akkor rettentően húzódik.

És ugyanez az érzés van akkor is amikor egyik oldalamról a másikra akarok fordulni és pár percig hanyatt fekszem az ágyban. Mintha legalábbis 15kiló húzna lefelé.

Ez a pocak mérete és a baba súlya miatt lehet? Ha állok vagy mozgok akkor nincs ilyen érzésem, egyenlőre csak alvás közben jelentkezett.

Magnéziumot szedek.

Köszi!

30hkm

2012. júl. 26. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, megnőtt a baba, a súlya húzza le a hasad, ez természetes!!

33 hetes

2012. júl. 26. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, ne aggódj lehet lesz még rosszabb is. Én pl majdnem ülő helyzetben aludtam, mert nem kaptam levegőt fekve.
2012. júl. 26. 09:19
 3/3 A kérdező kommentje:

:) Köszi a válaszokat! Akkor ez lesz még rosszabb is.... király :)

30hkm

2012. júl. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!