Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismamák! Kérdezhetek...

39 hetes kismamák! Kérdezhetek pár dolgot?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatokat az utolsó 1 hétben?

Nem féltek attól, hogy nem születik meg a kiírt időpontig a babátok és talán indítani kell?

Van székrekedésetek?

Jóslófájásaitok vannak? Hova sugárzik ki?

Hányadik baba lesz?

Azért vagyok kíváncsi a válaszokra, mert kíváncsi vagyok, hogy más kismama hogy van ezekkel a dolgokkal a szülés előtt pár nappal.

Bocsánat a sok kérdésért :)

2012. júl. 26. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:

sZIA, igaz én nemrég szülem de emlékszem az utolsó hétre 39+3 ra szültem, féltem, hogy nem születik meg időre mivel már 34.héttől 3.fokban volt érett a méhlepény és féltem, hogy meszesedik , elöregedik és gond lesz.

Nem féltem az indított szüléstől mert a vérnyomásom miatt tudtam,hogy ismét így lesz mint az elsőnél én nagyon örültem is neki, mivel sokkal erősebbek a fájások ugyan de gyorsabb a vajúdási szak.

Jóslóim voltak a 25.héttől rejtett vajúdásom volt.

Középen a köldököm alatt éreztem , olyan volt mintha hirtelen gyomorszájon vágtak volna, emellett kisugárzott jobb és bal oldalra és a hüvelyembe de a doki azt mondta az a méhszalagok nyúlása és a rejtett vajúdás miatt volt.

Második baba volt.

Székrekedésem nem volt, pár nappal szülés előtt hasmenés jellegű volt. És amikor a vérnyomásom miatt bementünk éjjel a kórházba akkor mondták, hogy jókor is jöttünk mert három ujjnyira nyitva vagyok:) nem gondoltam volna, mivel aznap épp alig éreztem összehúzódást. Könnyű szülést neked.

2012. júl. 26. 07:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 39+1napos vagyok. Semmit nem érzek de nagyon türelmetlen vagyok. 3.baba, a másik 2picurkám a 37.héten meglett 3300,3500g _mal. Nst nem mutat semmit. Tegnap jó nagy séta után éreztem párszor,hogy leszakad a hasam alja. Nemtudom mi lehetett,másik 2 terhességgel sem éreztem jóslót meg mást sem. Oxitocinnal szültem,elég nehezen.. 36hetesen 3kg volt a súlybecslés. Azóta 4kg fogytam mert ment a hasam sokat. Remélem minden rendben lesz.. Jó egészséget
2012. júl. 26. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
szia 5 nap múlva lesz progiscsászárom. én nagyon türelmetlen vol, parázom és nincs kedvem semmihez.néha egykét jóslóm van, de nagyjából semmi. naon félek a műtéttől, már túl lennék rajta szívesen és babáznék.
2012. júl. 26. 11:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Könnyű szülést nektek :)!
2012. júl. 26. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

39+6 napos vagyok.Csak keményedik a pocak,de 6 napja hasmenésem van.Már mindent bevetettem,h szüljek,pl.ma füvet nyírtam.3.gyerkőc lesz.Első 39+2 re jött,második 40+2 -re indították.Holnap 1/2 8 ra megyek ctg-re és dokihoz.

Jó babavárást!

2012. júl. 26. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy pont holnap fog megszületni a babád :)! Majd írjátok meg, ha megvan a babátok!
2012. júl. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!