39 hetes kismamák! Kérdezhetek pár dolgot?
Hogy érzitek magatokat az utolsó 1 hétben?
Nem féltek attól, hogy nem születik meg a kiírt időpontig a babátok és talán indítani kell?
Van székrekedésetek?
Jóslófájásaitok vannak? Hova sugárzik ki?
Hányadik baba lesz?
Azért vagyok kíváncsi a válaszokra, mert kíváncsi vagyok, hogy más kismama hogy van ezekkel a dolgokkal a szülés előtt pár nappal.
Bocsánat a sok kérdésért :)
sZIA, igaz én nemrég szülem de emlékszem az utolsó hétre 39+3 ra szültem, féltem, hogy nem születik meg időre mivel már 34.héttől 3.fokban volt érett a méhlepény és féltem, hogy meszesedik , elöregedik és gond lesz.
Nem féltem az indított szüléstől mert a vérnyomásom miatt tudtam,hogy ismét így lesz mint az elsőnél én nagyon örültem is neki, mivel sokkal erősebbek a fájások ugyan de gyorsabb a vajúdási szak.
Jóslóim voltak a 25.héttől rejtett vajúdásom volt.
Középen a köldököm alatt éreztem , olyan volt mintha hirtelen gyomorszájon vágtak volna, emellett kisugárzott jobb és bal oldalra és a hüvelyembe de a doki azt mondta az a méhszalagok nyúlása és a rejtett vajúdás miatt volt.
Második baba volt.
Székrekedésem nem volt, pár nappal szülés előtt hasmenés jellegű volt. És amikor a vérnyomásom miatt bementünk éjjel a kórházba akkor mondták, hogy jókor is jöttünk mert három ujjnyira nyitva vagyok:) nem gondoltam volna, mivel aznap épp alig éreztem összehúzódást. Könnyű szülést neked.
39+6 napos vagyok.Csak keményedik a pocak,de 6 napja hasmenésem van.Már mindent bevetettem,h szüljek,pl.ma füvet nyírtam.3.gyerkőc lesz.Első 39+2 re jött,második 40+2 -re indították.Holnap 1/2 8 ra megyek ctg-re és dokihoz.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!