Padlón vagyok, tudtok írni egy kis bíztatást? 39hkm
Figyelt kérdés
Ma hajnalban 8perces fájásaim lettek. Kimentem wc-re láttam a papíron, h véres kicsit. Felhívtam a helyettes dokit, aki azt tanácsolta, hogy hívjak mentőt. Benn a szülőszobán megvizsgáltak, ráraktak nst-re. Amúgy progis császárom lenne jövő kedden. Addigra lesz a saját orvosom is, mert most szabin van. Attól buktam ki, mert olyan rosszul esik, hogy hazaküldtek. A vér valószínűleg a nyákdugó lehetett, mert mostanra elmúlt és a vége meg ilyen kocsonyás, rózsaszínes volt, de már annyira vártam, hogy akkor most túl leszek rajta, mert annyira rettegek a műtéttől. Erre most megint itthon vok és agyalok. Azért küldtek haza, mert a fájásaim rendszertelenek. De ráadásul a fogadott dokim azt mondta, mielőtt szabira ment, hogy ha 10percesek a fájások akkor mennem kell, hogy idő jusson érzéstelenítésre. Most valahogy aggódom, hogy biztonságban vagyunk-e itthon. Meg, ha rendszereződnek a fájásaim akkor meg mehetünk vissza és akkor meg nehogy kapkodniuk kelljen. Szóval ezt nem értem, nyílván ne császározzanak meg, ha még nincs itt az idő, de a szülésznő is azt mondta, hogy valószínűleg fel leszek véve az osztályra és hát nem így lett. Ez már olyan idegtépő, már sehogy sem jó.Na legalább jól kipanaszkodtam magam.2012. júl. 27. 10:59
11/11 anonim válasza:
Talán ennyi belefér, a drágaságod úgyis kárpótol mindenért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!