Kis biztatást szeretnék kérni. Új vagyok itt. Minden rendben lehet? Bővebben lent
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 20:29
1/24 anonim válasza:
Várjuk, hogy miért van szükséged biztatásra.
2/24 Atroposz válasza:
Üdvözlünk téged a kismamák sorában ,előre soha ne parázz semmin ha valamiben nem vagy biztos inkább menj dokihoz mint ,hogy kétségek közt vergődj.Bár írtad ,hogy bővebben lent itt nincs semmi ,de kívánok neked boldog és szép kismamaságot.
3/24 A kérdező kommentje:
Dec2-án volt meg utoljára a menstruációm,teszt jan9én pozitív,01.10-én uh sürgősségin,mert görcsöltem!Uh eredménye,13mm petezsák!Grav.s. 5+6 d,duphastont,s magneb6ot írt fel az orvos!Holnap megyek uh-ra délelőtt,minden terhességi tünet meg van,de enyhe görcsök is. Ugye minden rendben lehet a babával? Előzményben szerepel 2 missed ab. Bocsánat valamiért a többit nem rakta be,mint írtam új vagyok itt
2012. jan. 24. 20:34
4/24 anonim válasza:
Most már az első vagyok. Nagyon szorítok neked. Szerintem rendben lesz az ultrahang. Ja és Isten hozott itt a GYK-n! Majd belejössz, mint kiskutya az ugatásba.
5/24 anonim válasza:
Azt elfelejtettem leírni, hogy a terhesség elején normális az enyhe görcsölés.
6/24 A kérdező kommentje:
4/4 remélem én is,hogy minden rendben lesz,csak a félelem,van egy kislányom már,de előtte volt egy vetélésem.Nagyon szeretnénk ezt a babát!Remélem belejövök,napok óta olvasgatom az oldalt :)
2012. jan. 24. 20:43
7/24 A kérdező kommentje:
Ezt az orvos is mondta,de az előzmények miatt mondta azt is,hogy ne éljem magam semmibe,a kis könyvet ne csináltassam meg! Se Ö senki más nem tud semmit tenni,hogy megmaradjon a baba!
2012. jan. 24. 20:47
8/24 Atroposz válasza:
Amit tehetsz,hogy sokat pihensz,ne emelgess nagyon nehéz dolgokat,beszélj hozzá nagyon sokat!A pozitív gondolkodás is nagyon sokat segíthet.
9/24 anonim válasza:
Nagyon drukkolok és írd meg az eredményt!!!
10/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a biztatást :) Uh eredménye:Intact szívműködés,CRL:10mm,grav.s. 7. Magneb6,s duphastont kell továbbra is szednem,jelentkezhetek a védőnőnél,12hetessen kell menni uh-ra,ha nem lesz gond!
2012. jan. 25. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!