Kis biztatást szeretnék kérni. Új vagyok itt. Minden rendben lehet? Bővebben lent
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 20:29
11/24 anonim válasza:
rengeteget feküdj, pihenj,
max séta egy picit a szabadban aztán vissza az ágyba, az első trimet ki lehet bírni fekve...
12/24 anonim válasza:
Örülök, hogy a pici még meg van! Nagyon drukkolok nektek! Nagyon jó babavárást.
13/24 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :) Általában fekszek,pihenek. Reggel elviszem a kislányom iskolába du 4re megyek érte,7éves s elég önellátó,ebben szerencsém van,s annyira aranyos,s vigyázó rám :) Nagyon régóta szeretne kis tesót,csak sajnos a sors közbe szólt egy párszor :( De most pozitívan állok hozzá,láttam ma a kis szívét verni,mutatta az orvos,nagyon jó élmény volt :) Ti hány hetes terhesek vagytok? Nagyobb gyermek van már?
2012. jan. 25. 18:30
14/24 anonim válasza:
Szia! Nekem is dec.2.-án volt az utolsó menzeszem és én is új vagyok itt!Ma regisztráltam:)Holnap megyek az első vizsgálatra,ki akartam várni a 8hetet! Pihenj sokat!
15/24 A kérdező kommentje:
Szia :) Sajnos a görcseim miatt nem tudtam kivárni a 8hetet,s az előzmények miatt. Hogy érzed magad? Fáradság,hányinger? Írj,hogy mit mondott az orvos :)
2012. jan. 26. 11:09
16/24 anonim válasza:
A fáradtságon kívül semmi tünetem nincs.De az is csak ritkán.Nem tervezett baba,de ha jönni akar,várjuk:)
17/24 A kérdező kommentje:
Első baba? Gratula hozzá! Irigyellek,mert nekem minden tünet van,napi 1x hányok,mindennap hányinger,fáradság,melleim hatalmasak...... :) Azt mondták,míg én beteg vagyok,a baba jól van :)
2012. jan. 26. 11:42
18/24 anonim válasza:
Nem első baba,nekem már van két "lóbabám":)A lányom 22,a fiam 19 éves.Azt hitte a doki is meg én is,hogy klimaxolok:)
19/24 A kérdező kommentje:
Szia :) Hogy vagy? Mit mondott az orvos?
2012. jan. 27. 11:55
20/24 anonim válasza:
Minden oké,de nem egy baba lesz,hanem három:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!