Padlón vagyok, tudtok írni egy kis bíztatást? 39hkm
Ne rettegj ennyire, minden rendben lesz! Gondolj a babádra, nyilván megteszel és kibírsz érte mindent!! Szép szülést határozz el, majd jön a baba, ha eljön az ideje, beszéld ezt meg vele és minden rendben lesz. Hidd el, mindkettőtöknek könnyebb lesz, ha nyugodtan, erősen és kiegyensúlyozottan várod a születés csodáját!!
Erőt Neked mindehhez!
Szia, én szintén császárra voltam kiírva és a megbeszélt előtt 2 héttel folyt el a nyákdugó és a magzatvíz, igaz, nekem rögtön 5perces fájásaim voltak, mégis még 8 órát akartak vajúdni hagyni, csak annyira gyorsan tágultam hogy félő volt, hogy kijön lábbal, így kapkodva betoltak a műtőbe és kivették. Ezt azért írom mert nekem 4 óra alatt lezajlott minden az otthoni magzatvízelfolyástól, mégis jól adták be az érzéstelenítést, pedig sietni kellett. Bízz a dokikban, nekik ez a sokadik, figyeld a fájásaidat és amikor kell, ne késlekedj, menjetek. Tudom hogy izgatott vagy és most már ideges is, de ne csak a fájásaid rendszereződjenek, hanem a lelkedet is próbáld helyre tenni, nemsokára annyi inger fog érni, elég lesz azokat feldolgozni. Anyám szokta mondani h baba bent még nem maradt, eljön a ti időtök is, ne vonzd be a rossz dolgokat ebbe a szülésbe, bízz benne hogy minden rendben lesz és így is lesz!
még valami: amint felkelhetsz majd, mozogj, mozogj, mozogj, így hamarabb felépülsz majd! Kitartást erre a pár napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!