Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Padlón vagyok, tudtok írni...

Padlón vagyok, tudtok írni egy kis bíztatást? 39hkm

Figyelt kérdés
Ma hajnalban 8perces fájásaim lettek. Kimentem wc-re láttam a papíron, h véres kicsit. Felhívtam a helyettes dokit, aki azt tanácsolta, hogy hívjak mentőt. Benn a szülőszobán megvizsgáltak, ráraktak nst-re. Amúgy progis császárom lenne jövő kedden. Addigra lesz a saját orvosom is, mert most szabin van. Attól buktam ki, mert olyan rosszul esik, hogy hazaküldtek. A vér valószínűleg a nyákdugó lehetett, mert mostanra elmúlt és a vége meg ilyen kocsonyás, rózsaszínes volt, de már annyira vártam, hogy akkor most túl leszek rajta, mert annyira rettegek a műtéttől. Erre most megint itthon vok és agyalok. Azért küldtek haza, mert a fájásaim rendszertelenek. De ráadásul a fogadott dokim azt mondta, mielőtt szabira ment, hogy ha 10percesek a fájások akkor mennem kell, hogy idő jusson érzéstelenítésre. Most valahogy aggódom, hogy biztonságban vagyunk-e itthon. Meg, ha rendszereződnek a fájásaim akkor meg mehetünk vissza és akkor meg nehogy kapkodniuk kelljen. Szóval ezt nem értem, nyílván ne császározzanak meg, ha még nincs itt az idő, de a szülésznő is azt mondta, hogy valószínűleg fel leszek véve az osztályra és hát nem így lett. Ez már olyan idegtépő, már sehogy sem jó.Na legalább jól kipanaszkodtam magam.
2012. júl. 27. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy ha baj lenne, nem engedtek volna haza. A nyákdugó távozása lehet szülés előtt 1 héttel, pár nappal, esetleg pár órával előtte, úgyhogy az még nem jelent semmit. Ha nem rendeződtek a fájások, akkor azok jóslók voltak. Nyugi, már a jövő hét sincs messze!
2012. júl. 27. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 5 (!) héttel a nyákdugó távozása után szültem. :) Nyugalom, a jövő kedd mindjárt itt van, a császár pedig nem vészes, és ha gond lett volna, akkor bizony nem engedett volna haza senki. Sok boldogságot, én is nyűglődtem a végén, rettentően éreztem magam, de nincs sok hátra!!!!
2012. júl. 27. 11:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne rettegj ennyire, minden rendben lesz! Gondolj a babádra, nyilván megteszel és kibírsz érte mindent!! Szép szülést határozz el, majd jön a baba, ha eljön az ideje, beszéld ezt meg vele és minden rendben lesz. Hidd el, mindkettőtöknek könnyebb lesz, ha nyugodtan, erősen és kiegyensúlyozottan várod a születés csodáját!!

Erőt Neked mindehhez!

2012. júl. 27. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia, én szintén császárra voltam kiírva és a megbeszélt előtt 2 héttel folyt el a nyákdugó és a magzatvíz, igaz, nekem rögtön 5perces fájásaim voltak, mégis még 8 órát akartak vajúdni hagyni, csak annyira gyorsan tágultam hogy félő volt, hogy kijön lábbal, így kapkodva betoltak a műtőbe és kivették. Ezt azért írom mert nekem 4 óra alatt lezajlott minden az otthoni magzatvízelfolyástól, mégis jól adták be az érzéstelenítést, pedig sietni kellett. Bízz a dokikban, nekik ez a sokadik, figyeld a fájásaidat és amikor kell, ne késlekedj, menjetek. Tudom hogy izgatott vagy és most már ideges is, de ne csak a fájásaid rendszereződjenek, hanem a lelkedet is próbáld helyre tenni, nemsokára annyi inger fog érni, elég lesz azokat feldolgozni. Anyám szokta mondani h baba bent még nem maradt, eljön a ti időtök is, ne vonzd be a rossz dolgokat ebbe a szülésbe, bízz benne hogy minden rendben lesz és így is lesz!

még valami: amint felkelhetsz majd, mozogj, mozogj, mozogj, így hamarabb felépülsz majd! Kitartást erre a pár napra!

2012. júl. 27. 12:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már itthon vagyunk a babámmal! Minden rendben, tényleg nem volt vészes a császármetszés és nagyon megérte ezért a drága csöppségért.Köszönöm nektek utólag is a sok bíztatást! Mindenkinek szép és jó babázást!!!!
2012. aug. 1. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok, legyetek nagyon nagyon boldogok!!
2012. aug. 1. 14:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Na a felépülés azért az nem semmi!
2012. aug. 2. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a baj? Fáj mindenütt?
2012. aug. 2. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
gratulálok a babához,látod minden rendben ment,a seb meg majd begyógyul:)
2012. aug. 2. 14:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Baj nincs, de igen fájdogálnak a dolgok és kicsit zavar h még nem most leszek a közértbe futva szaladó kismamák világbajnoka:))))
2012. aug. 3. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!