Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha totálisan a padlon vagyok...

Ha totálisan a padlon vagyok terhesség alatt, azaz majdnem depis, az mennyire hat ki a kisbabám fejlodésére?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom,hogy a legjobb dolog ami történhet egy nővel az az,hogy anya lesz!Nem tudom mi a bajod,de próbáld felfogni úgy a dolgokat,hogy mostmár mindig ott lesz veled a kis manód és legyél boldog!!!!Neki is biztos jobb lesz,ha azt érzi,hogy az anyukája boldog!Szerintem biztos nem használsz neki a depiddel!
2011. márc. 3. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azzal van gondom,hogy anya leszek,hanem más...családi,pénzugyi,a párommal.Most valahogy igy minden osszejott.és ami a legjobban idegesít,az az anyosom!!!
2011. márc. 3. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
a babád érdekében te ne foglalkozz semmivel. lazíts... mert ez rossz így a picinek.
2011. márc. 3. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat idegeskedsz az nem túl jó az idegrendszerére nézve. Könnyű ezt mondani, de próbálj meg minél többet porzitívan gondolkodni.
2011. márc. 3. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Megértelek, sajnos én is így éreztem vagy 3 héten keresztül. Nagyon rossz dolog, és én is nagyon féltettem a babát. Aztán belegondoltam, hogy voltam én már sokkal nehezebb helyzetben, és vidám voltam. Aztán leültem a párommal, és mindet elmondtam neki, hogy mit érzek, a félelmeimet, mondtam is, hogy még választ sem várok, csak elmondtam, hátha attól jobb lesz. És jobb is lett, sőt onnantól ő is másképp állt minden dolgunkhoz. Kiépítettünk stratégiákat is a pénzügyi dolgainkkal kapcsolatban. Hozzáteszem, nagyon nem állunk jól, de most már jól vagyok . Remélem te is hamar kikerülsz belőle :)

19 hetes

2011. márc. 3. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
na, dettó így voltam én is...anyagiak, anyós(-úgy jó ha porhanyós!!!!), exem. Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg lenyugodni, mert baj lesz! A testi fejlődését nem befolyásolja, ellenben az én kisfiam rettenetesen hisztis, akaratos, túlzottan éber!!! És ez mind-mind visszavezethető a nyugtalan terhességre.
2011. márc. 3. 20:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi szépen a tanácsokat,de sajnos én még nem látok kiutat ezekbol a problémákbol.Az anyos meg már annyira ruhellem,hogy az már hihetetlen.én sajnos 1utcában lakom egyutt veluk,a párom még tolem kulon,Brunnben.Csak 7végente jon haza,de ma elmondtam neki a véleményem,és nagyon orulok,hogy mellémállt,de remélem,hogy nem csak skype-on keresztul,hanem éloben is igy marad.

A banki hitelek meg elmehetnének már a pokolba!!!én már most imádom a kicsinkomat,mégha fiatal is vagyok,és nehéz az élet,de vagyok olyan eros,hogy megbírkozzak vele.

2011. márc. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!