Ha totálisan a padlon vagyok terhesség alatt, azaz majdnem depis, az mennyire hat ki a kisbabám fejlodésére?
Megértelek, sajnos én is így éreztem vagy 3 héten keresztül. Nagyon rossz dolog, és én is nagyon féltettem a babát. Aztán belegondoltam, hogy voltam én már sokkal nehezebb helyzetben, és vidám voltam. Aztán leültem a párommal, és mindet elmondtam neki, hogy mit érzek, a félelmeimet, mondtam is, hogy még választ sem várok, csak elmondtam, hátha attól jobb lesz. És jobb is lett, sőt onnantól ő is másképp állt minden dolgunkhoz. Kiépítettünk stratégiákat is a pénzügyi dolgainkkal kapcsolatban. Hozzáteszem, nagyon nem állunk jól, de most már jól vagyok . Remélem te is hamar kikerülsz belőle :)
19 hetes
Koszi szépen a tanácsokat,de sajnos én még nem látok kiutat ezekbol a problémákbol.Az anyos meg már annyira ruhellem,hogy az már hihetetlen.én sajnos 1utcában lakom egyutt veluk,a párom még tolem kulon,Brunnben.Csak 7végente jon haza,de ma elmondtam neki a véleményem,és nagyon orulok,hogy mellémállt,de remélem,hogy nem csak skype-on keresztul,hanem éloben is igy marad.
A banki hitelek meg elmehetnének már a pokolba!!!én már most imádom a kicsinkomat,mégha fiatal is vagyok,és nehéz az élet,de vagyok olyan eros,hogy megbírkozzak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!