Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit padlón vagyok felmosnátok?

Kicsit padlón vagyok felmosnátok?

Figyelt kérdés

pont egy hete tudtam meg hogy terhes vagyok. tök boldog vagyok vagyok

azota nem tom utolérni az orvosomat semmi nem jön össze

hétfőig megesz a fene annyira szeretnék egy vizsgálatot hogy tényleg terhes vagyok és minden ok ma vagyok 5 hetes 4 napos hihetetlen hogy nem jutok el orvoshoz:( az egyik orvos szabadságon a másiknak ki van kapcsolva a telefonja... ki vagyok borulva mit tanácsoltok?

2012. jún. 22. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hát én azt tanácsolom hogy kb 2 hét múlva menj dokihoz mert ilyenkor még csak a petezsákot látja...szívhangot nem nagyon.azzal meg nem sokra mész.bőven ráérsz a 7-8.héten menni ha nincs semmi bajod pl(barnázás)...tudom hogy nehéz kivárni az időt de ilyenkor még tényleg nincs sok értelme.

38hkm

2012. jún. 22. 16:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először is nyugodj meg, a mákszemednek is árt, ha ideges vagy.

Ilyenkor még úgyis csak a petezsákot látnád és aggódhatnál tovább a babáért. Jövő héten majd elmész és megvizsgálnak minden rendben lesz.

Boldog babavárást!

35hkm

2012. jún. 22. 16:08
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 22. 16:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak 8 hetesen adtak időpontot, azt mondták előtte felesleges menni.szóval majdnem 3 hetet vártam.elég nehéz volt, mert addig azért mégis bizonytalan az ember, viszont akkor már volt szívhang nem kellett mégegyszer visszamenni és aggódni.
2012. jún. 22. 16:11
 5/15 anonim ***** válasza:
2első vagyok.Egyébként ez az érzés végig elkísér majd a terhesség alatt.most azért aggódsz hogy jó helyen tapadjon,legyen szívhang,majd jön a 12 hetes uh...ne legyen down kóros,ezutám Afp,majd ha már keményedik a hasad ne legyen koraszülött,fejlődjön rendesen,utána a szülés fog aggasztani.szóval fel a fejjel!Minden rendben lesz.Ha az a baba meg akar maradni meg is fog ne félj!
2012. jún. 22. 16:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia! En 5+6 hetesen voltam eloszor dokinal. 3 mm volt a picikem es volt mar szivpulzalas:) de lehet, hogyha 1 nappal elobb megyek, akkor meg nem latunk semmit:))hidd el, ha van pozi teszted, es nem verzel, akkor baba van es minden rendben:)) tokeletes ha 1-2 het mulva mesz csak dokihoz, legalabb addigra mar a szivvereset is hallhatjatok:))

Vigyazz magadra!

13 hetes kismama

2012. jún. 22. 16:16
 7/15 A kérdező kommentje:

minden oké semmi vérzés és barnás sincs mindne ok 6 darab pozi teszt csak babát jelent nem?

fáradékonyság, medence , derék enyhe fájdalom ingerlékenység, feledékenység ezek mind a terhesség tünete

2012. jún. 22. 16:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Na ez nem az a szitu, ami miatt a padlóra kellene kerülnöd. Nem fognak sok mindent látni még várj még min. egy hetet. És én pl még úgy lennék ahelyedben, akkor még minden olyn jóóóóó volt. Most 34 hetes vok és már én most tényleg néha padlón vok. Óriási poci, szétfeszülnek a bordáim, csípőm, gerincem leszakad és csigalassúnak érzem magag. Nem panaszkodni akarok neked, csak hátha ettől jobb kedved lesz. Most még sokáig csak élevezheted a terhességet. üdv 34hkm
2012. jún. 22. 16:18
 9/15 A kérdező kommentje:
csak amig nem látom addig olyan hihetelen, ha mindne ok akkor szerdán megyek korházba s megnézetem mert utánna hosszu utra elutazunk s szeretném tudni igazoltan hogy terhes vagyok
2012. jún. 22. 16:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Nekem volt már egy vetélésem tavaly...na akkor padlón voltam.aztán újra terhes lettem egyből,gondolhatod hogy aggódtam.neked nincs okod rá,semmi panaszod nincs és igaza van az utolsónak hogy lesz ez még cifrább is.én pl az első 12 hetet végig hánytam úgy,hogy a Szentestét és Karácsonyt a nőgyógyászaton töltöttem,és az ünnepi vacsorám 3 liter infúzió volt.mégis arra gondolok hogy minden rendben lesz!

38hkm

2012. jún. 22. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!