Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit padlón vagyok felmosnátok?

Kicsit padlón vagyok felmosnátok?

Figyelt kérdés

pont egy hete tudtam meg hogy terhes vagyok. tök boldog vagyok vagyok

azota nem tom utolérni az orvosomat semmi nem jön össze

hétfőig megesz a fene annyira szeretnék egy vizsgálatot hogy tényleg terhes vagyok és minden ok ma vagyok 5 hetes 4 napos hihetetlen hogy nem jutok el orvoshoz:( az egyik orvos szabadságon a másiknak ki van kapcsolva a telefonja... ki vagyok borulva mit tanácsoltok?

2012. jún. 22. 16:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi csajok
2012. jún. 22. 16:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Boldog babavárást!
2012. jún. 22. 17:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Már péntek van, nemsoká meglesz a bizonyíték. Gondolj arra, hogy az a pár nap, csak elrepül és mikor mész, már biztosabban fog látszani.
2012. jún. 22. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, én sem tudtam még elhinni akkorsem hogy itt van bennem az én kicsi babám mikor már a doki is megállapította. Sőt a 12heti uh képet is folyamatosan elővettem és ránéztem hogy ez biztos??? Most már 27hetesen le sem tagadhatná hogy bizony ott van benn hiszen hullámzik összevissza a pocim mikor mocorog :-) Boldog babavárást :-)
2012. jún. 22. 20:52
 15/15 A kérdező kommentje:
:))))))
2012. jún. 23. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!