Kismamik! Ti hányszor esztek egy nap?
en minden 3 oraban eszem, neha kozben is :-)
nemreg voltam uh-n es nalam is van 3 ertekben lemaradas, mondjuk 3 nap es 4 nap, de a doki azt mondta ez oke, ha 2 hetes a lemarada, akkor kell aggodni, amugy pedig nem nol minden a statisztikak szerint, nem kell aggodni!
Szia
Szerintem nem gondolod rosszúl. Én az elején eggyáltalán nem tudtam enni már a kaja szagától hánytam most 31 hetes vagyok és kevesebbet nyomok mint a kezdet kezdetén azaz -17 kilóval vagyok kevesebb és ez sem befolyásolta a baba növekedését ő elvette ami neki kellett és most sem eszek túl sokat de ebben a melegben nem csoda. Könnyű kis kajákat csinálok a családnak amit hidegen is el lehet fogyasztani; a lényeg az hogy a folyadékbeviteled megfelelő legyen hogy ki ne száradj. Jó egészséget és kitartás nem lessz semmi probléma.
Tehát akkor ez nem befolyásolja a baba növekedését?
És köszönöm mindenkinek a válaszát!
Az első válaszolóhoz lenne egy kérdésem.
És amikor minden 3 órában eszel olyankor mindig jelentőseebb kaját(gondolok itt főttkajára,szendvicsre vagy brámire)eszel vagy csak "falatozol"(gyümi,zöldség stb.)?Gondolom reggel délbe este rendes kaját eszel de a köztes eszegetésekre gondolok hogy olyankor mit fogyasztasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!