Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti hányszor esztek...

Kismamik! Ti hányszor esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Ma még csak egyszer ettem és hát amúgy sem vagyok egy nagy kajás.2 héttel ezelőtt a betöltött 21. héten voltam a dokimnál és csinált uh.-t de a baba méretei 20. hétnek feleltek meg.Lehet attól hogy nem eszem túl sokat?Félek mert jövőhéten megyek megint és remélem hogy nőtt most megfelelően a kicsikém.Dehát ha aznap töltötem be a 21. hetet akkor még nem kell hogy megfeleljen annak a hétnek nem?MÉg az a hét hátra volt ahhoz hogy arra a méretre nőljön a babó.Hiszen akkor zárult le a 20.hét.VAgy rosszul gondolom?Üdv:23 hetes km.
2009. júl. 16. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

en minden 3 oraban eszem, neha kozben is :-)

nemreg voltam uh-n es nalam is van 3 ertekben lemaradas, mondjuk 3 nap es 4 nap, de a doki azt mondta ez oke, ha 2 hetes a lemarada, akkor kell aggodni, amugy pedig nem nol minden a statisztikak szerint, nem kell aggodni!

2009. júl. 16. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem nem gondolod rosszúl. Én az elején eggyáltalán nem tudtam enni már a kaja szagától hánytam most 31 hetes vagyok és kevesebbet nyomok mint a kezdet kezdetén azaz -17 kilóval vagyok kevesebb és ez sem befolyásolta a baba növekedését ő elvette ami neki kellett és most sem eszek túl sokat de ebben a melegben nem csoda. Könnyű kis kajákat csinálok a családnak amit hidegen is el lehet fogyasztani; a lényeg az hogy a folyadékbeviteled megfelelő legyen hogy ki ne száradj. Jó egészséget és kitartás nem lessz semmi probléma.

2009. júl. 16. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
én 11 hetesen voltam másodjára a háziorvosnál, és csodálkozott, hogy semmit nem híztam az előző, 4 héttel korábbi vizsgálathoz képest. Megkérdezte, hogy eszek-e rendesen, és rámparancsolt, hogy napjában ötször étkezzek, még ha 1-2 evés gyümi is. Azóta jobban odafigyelek ezekre, bár tegnap délben teleettem magam, és este 8 felé alig bírtam még valamit vacsizni, olyan tele voltam. Este valahogy már nem kívánom az ennivalót, délelőtt viszont sokat eszek.
2009. júl. 16. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia én max 3szor eszek egy nap.Nemtudok többször enni pedig az orvos mondta,hogy 5ször egyek keveset.3szor eszek és keveste.Mostanában csak gyümölcsöt mert nem kívánok semmit.Igaz eddig sose voltam kívánós.A picikém így is szépen növekszik.Minden jót.Boldog babavárást.32 hetes km.
2009. júl. 16. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ez nem befolyásolja a baba növekedését?

És köszönöm mindenkinek a válaszát!

2009. júl. 16. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Az első válaszolóhoz lenne egy kérdésem.

És amikor minden 3 órában eszel olyankor mindig jelentőseebb kaját(gondolok itt főttkajára,szendvicsre vagy brámire)eszel vagy csak "falatozol"(gyümi,zöldség stb.)?Gondolom reggel délbe este rendes kaját eszel de a köztes eszegetésekre gondolok hogy olyankor mit fogyasztasz?

2009. júl. 17. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!