Méhszájsebbel küzdő kismamik, Nektek hányszor okozott barnázást a terhesség folyamán ez a probléma?
11hetes vagyok. 10 hetesen derült ki a méhszájseb, ez a korábbi szülésem következménye, amit eddig nem vettek észre. 1-2 alkalommal volt kevesebb barnás folyásom, az orvosom szerint ettől, vagy attól, hogy a testem emlékezik a menstruációra. Egy hete voltam UH-n, a baba rendben volt, fejlődik szépen. Ma este megint jelentkezett a barnázás, kicsit több, mint eddig, de nem olyan sok!
Tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Köszönöm!
Szia!
Korábban én is feltettem már kérdést ezzel kapcsolatban, átküldöm neked a linket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Most amikor voltál a dokinál, akkor manuálisan is megvizsgált? Nem lehet, hogy vizsgálattól van barnázásod?
Mit kell rá szedned?
De egyébként képzeld, nekem is az első szülésem óta lett méhszájsebem. Most nem is foglalkozik ezzel a doki, annyit mondott, hogy majd szülés után meglátjuk mi a helyzet.
Ne aggódj, minden rendben lesz!:-)
Szia!
Nekem is a korábbi szülésem következménye. Sajna nem a vizsgálat után volt a barnázás, mert az tudom, hogy nem olyan nagy probléma.
Remélem, a 12. hét után már nem fog előfordulni! :-)
Minden jót! :-)
A méhszáj is érzékenyebb ilyenkor a bacikra és attól is lehet. Nekem is volt méhszájsebem, de én a terhesség előtt pont kikuráltam aloe vera firsttel és a zöld krémmel(kúp formájában). Ne aggódj az elején előrodulhatilyen barnázás, ahogy írtad a menzeszre is emlékezhet a tested, amikor csak tudsz pihenj!
Szép babavárást kívánok neked!
Köszi Nektek, remélem, nem lesz gond. Szerintem most nem tudják kezelni, sajna már 10 hetes voltam, amikor észrevették! :-(
Mindenkinek nagyon boldog babavárást és jó egészséget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!