Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszájsebbel küzdő kismamik,...

Méhszájsebbel küzdő kismamik, Nektek hányszor okozott barnázást a terhesség folyamán ez a probléma?

Figyelt kérdés

11hetes vagyok. 10 hetesen derült ki a méhszájseb, ez a korábbi szülésem következménye, amit eddig nem vettek észre. 1-2 alkalommal volt kevesebb barnás folyásom, az orvosom szerint ettől, vagy attól, hogy a testem emlékezik a menstruációra. Egy hete voltam UH-n, a baba rendben volt, fejlődik szépen. Ma este megint jelentkezett a barnázás, kicsit több, mint eddig, de nem olyan sok!

Tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

Köszönöm!

2010. jún. 24. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Korábban én is feltettem már kérdést ezzel kapcsolatban, átküldöm neked a linket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Most amikor voltál a dokinál, akkor manuálisan is megvizsgált? Nem lehet, hogy vizsgálattól van barnázásod?

Mit kell rá szedned?

De egyébként képzeld, nekem is az első szülésem óta lett méhszájsebem. Most nem is foglalkozik ezzel a doki, annyit mondott, hogy majd szülés után meglátjuk mi a helyzet.

Ne aggódj, minden rendben lesz!:-)

2010. jún. 25. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem is a korábbi szülésem következménye. Sajna nem a vizsgálat után volt a barnázás, mert az tudom, hogy nem olyan nagy probléma.

Remélem, a 12. hét után már nem fog előfordulni! :-)

Minden jót! :-)

2010. jún. 25. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt egy egy napos barnás valami a nyolcadik hét körül és egyszer egy két napig tartó a 21.héten..ez szex után volt..doki le is tiltott a szexről akkor de mindkét esetben egy hétig a kora terhes osztályra befektettek egy hétre...
2010. júl. 1. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2010. júl. 2. 06:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem terhesség előtt volt már méhszájsebem, amikor terhes lettem akkor azt mondta a dokim hogy majd terhesség után megcsinálja. Nekem is volt a terhesség elején ilyen barnás folyásom de csak egy két napig amikor meg kellett volna jönni a menzeszemnek. Most 26 hetes terhes vagyok és már nagyon rég óta nincs. Szóval ne aggódj a seb miatt én nem hinném hogy attól lenne. Lehet hogy csak a hormonok váltják ki ezt belőled.
2010. júl. 2. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is volt, és amikor közöltem a dokival, h babát tervezünk, akkor fagyasztással eltüntette. igaz, hozzátette, hogy a szülés után úgyis elő fog jönni, lehet plasztikázni is kell...hát jelentem, semmi baja, pedig már 5 hónapos a babám. pont amiatt csinálta a kezelést, hogy ne legyen gondom a vérezgetésből, ne kelljen miatta izgulnom. ezt terhesség alatt nem lehet vajon? egy csomó idegeskedést megelőzne!
2010. júl. 2. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

A méhszáj is érzékenyebb ilyenkor a bacikra és attól is lehet. Nekem is volt méhszájsebem, de én a terhesség előtt pont kikuráltam aloe vera firsttel és a zöld krémmel(kúp formájában). Ne aggódj az elején előrodulhatilyen barnázás, ahogy írtad a menzeszre is emlékezhet a tested, amikor csak tudsz pihenj!

Szép babavárást kívánok neked!

2010. júl. 2. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek, remélem, nem lesz gond. Szerintem most nem tudják kezelni, sajna már 10 hetes voltam, amikor észrevették! :-(

Mindenkinek nagyon boldog babavárást és jó egészséget! :-)

2010. júl. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!