Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, hányszor keltek fel...

Kismamik, hányszor keltek fel éjszaka pisilni a 3. trimeszterben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:

SZia. Én átlag 3-4 alkalommal, tegnap éjszaka viszomnt óránként kellett.:-(

31 hetes kismama

2010. máj. 23. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:

érzésem szerint kb. folyamatosan...

de legalább 3-4 alkalommal, és persze lefekvés előtt és felkelés után rögtön.

2010. máj. 23. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszer sem 33hetes.
2010. máj. 23. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
MINIMUM 5-SZÖR, DE TEGNAP NAPKÖZBEN IS KB. FÉL ÓRÁNKÉNT:(
2010. máj. 23. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Eddig éjszaka 2-3 pisi volt, de ma éjjel 6-szor voltam. Szerencsére vissza tudtam utánuk aludni. Néha nem tudok, az kegyetlen, mire kivilágosodik.... :)

39 hetes km

2010. máj. 23. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:

egyre többször. 2-3, majd 3-4. most meg ébren félóránként-óránként pisilek, éjjel van, amikor akár 4 órát is alszom, de van, hogy egy órát sem bírok ki...

40hetes km.

2010. máj. 23. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is kb.:3-4 szer, már nagyon unom, és már el sem tudom képzelni, hogy milyen, amikor tudom tartani a pisit:)))

36 heteske

2010. máj. 23. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
tegnap 17:36-os vagyok. hehe! de van ennél jobb is. én mára vagyok kiírva, és két napja mikor felébredek nem tudom, hogy miért. csak azt érzem, hogy nem tudok aludni. és kb 10 perc, mire ráeszmélek, h pisilni kell. :D eddig megúsztam. :D de napközben is van, mikor 15 perc múlva megint pisilni kell, és nem tudom beazonosítani az érzést, mert ugye jóslók stb.. szóval már volt ebből majdnem baleset. :D de eddig még megúsztam szárazon.
2010. máj. 24. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
soxor :) kb 2 óránként...mondjuk a 39.hétben vagyunk de az ezt megelőző hetek is ilyen pisisek voltak.. :D
2010. máj. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!