Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tortenik ha valakinel...

Mi tortenik ha valakinel megindul a szules a programozott csaszar idopontja elott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 10:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Hívsz mentőt, meg a dokit is felhívod.
2010. júl. 23. 11:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Én 2 napig vajúdtam, egy héttel a programozott császár előtt indult be a szülés váratlanul. Teljesen egyedül voltam otthon, egy napba telt mire a férjem hazajött.

Második nap kerestük az orvost, nem találtuk meg, csak a harmadik napon.

Nem tudtam elkerülni a vajúdást, pedig ez lett volna a cél. Két éjszaka vajúdtam, nappal enyhültek a fájdalmaim. A fogadott orvos még drága is volt, nagyon-nagyon drága.

2010. júl. 23. 12:32
 23/27 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem ennyi farfekvéses gyerek nincs a világban, ez eléggé kamu.

A legtöbb nő meg nem tud természetes úton megszülni és kész.

A vajúdás nem egyforma erősségű, az eleje nem is vészes, nem fognak senkit agyvérzés szintjéig szenvedni hagyni a hormonok miatt.

Ha messzebb laksz a kórháztól vagy a fogadott orvosod késik akkor a vajúdás akár 4-5 óra is lehet, annyi pont elég.

Sok programozott császármetszést valamilyen szintű vajúdás előzi meg, mert egyszerűen lehetetlen beérni a kórházba, ha rosszkor indul el a szülés.

Komolyan néha aki szült olyanokat ír, mintha csak olvasta volna valahol, de nem élte volna át.

2010. júl. 23. 12:38
 24/27 anonim ***** válasza:
54%

Milyen hormonokra gondoltok?

Ha az oxitocinra, akkor azt végig adagolják a császármetszés műtét alatt.

2010. júl. 23. 12:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

nehogy már attól termelődjenek a hormonok, hogy valaki napokat, félnapokat vajúdik. milyen hormonokra gondoltok? az anyatej, ha van a mellben, a baba sirásától beindul..

Régóta császároznak, nem új dolog. legalabb fogsz tudni ülni, ha hazakerülsz a babával. egyébként a saját egészségem miatt császárom lesz nekem is, erős rövidlátó vagyok, az orvos már csak tudja, miért döntött igy. a babának a rendes szülés is sokk, meg a császár is, erről ennyit. Mindenkinek egészséges kisbabát kívánok.

2010. júl. 23. 16:08
 26/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok 2 gyerekem van mindkettő császáros! Egészséges gyönyörű gyerekek akiket /a másodikat még mai napig pedig 16 hónapos/sokáig szoptattam/tok/! Nem kellene elítélni aki császárral akar szülni sokszor ez jobb a babának és nagyon sokáig kellemetlen sőt hetekig fájdalmas a mamának és ne beszéljünk mi van közvetlen műtét után 24 óra fekvés fájdalmas seb no tusolás stb...! Még akik természetesen szülnek 2 óra múlva rohangálnak a kórház folyosóján!!!Az elsővel 9óra kínlódás után amásodik kisfiammal 5 óra után császároztak meg mert nem úgy illeszkedett a fejecskéje hogy meg tudjam szülni téraránytalanság lépett elő.Ráadásul a második szülésnél már toló fájásaim is voltak...Szerencsénkre viszont a doki nem várt, és a műtét mellett döntött,viszont mikor a hasam felvágta derült ki hogy az előző császárom hege a méhemen szétszakadt!! Ott maradhattunk volna ha a doki nem így dönt és nem tartja magát ahhoz hogy feleslegesen nem szenvedtet!,és még a zsinór is a picim nyakán volt! Amúgy nagy baba volt 3950g . Csak azért mert valaki azt akarja bemagyarázni milyen nagy dolog természetesen szülni hát én azt mondom amíg valaki nem próbálja a császárt ne szóljon semmit végig kínlódsz órákat és műtét a vége hát ennél rosszabb nincs ja és mi van ha pl. oxigénhiány lép fel csak azért mert valaki természetesen akar szülni??!!! Szerintem ha nem megy nem kell erőltetni ez az én tanulságom is!sokszor a baba szempontjából jobb biztonságosabb a császár erre én vagyok az élő példa!
2010. júl. 23. 16:09
 27/27 anonim ***** válasza:
előző vagyok.. A császár ellenére is ha valaki akarja akkor lesz teje mindkét gyekőcömmel sok volt/ van/ anyatejgyűjtőbe is hordtam mindkettőnél az utóbbi esetben kerek egy éven keresztül mert amúgy olyan nagy szükség volt rá és a 16 hónapos kisfiam még mindíg napi 5-6 alkalommal + éjszaka is cicizik! Tehát bárhogy szülsz, ha nem vagy lusta és akarod hogy legyen tejed lesz is!
2010. júl. 23. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!