Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tortenik ha valakinel...

Mi tortenik ha valakinel megindul a szules a programozott csaszar idopontja elott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 10:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
12%

Ez a legjobb ami történhet.Én sosem engedtem volna,hogy programozott császárral vegyék ki a gyerekeimet.Pedig a 3-ból sajnos 2 császáros volt.Egyiknél indították,de legalább vajúdhattam vele.Erre szüksége van élettani szempontól a babának is és a mamának is.Csak nagyon ritkán indokolt a prog császár.Ha nem nagyon muszáj én megvárnám amíg megindul a szülés.

De egyáltalán biztos,hogy császárra lesz szükség?

2009. júl. 16. 10:53
 2/27 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Tesóm hétfőre volt kiírva császárra farfekvés miatt.Előző hét csütörtök reggel elfolyt a magzatvíz.Bementek a kórházba, és 11 óra után megcsinálták a császárt.

2009. júl. 16. 11:40
 3/27 A kérdező kommentje:
A baba faros es meg van nehany apro gond ami miatt csaszar mellett dontott a doki,tehat nem "divat"miatt,csak mar eleg nehezen viselem es meg van kb.ket het.
2009. júl. 16. 11:43
 4/27 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is programozott császárom lesz,mert harántfekvéses.Tegnap viszont a vihar előtt átfordult...még mindig nincs jó helyen,ma voltam orvosnál,azt mondta,várunk amíg lehet,hátha fordul még egyet.Ennek örülök,mert szeretnék vele legalább egy kicsit vajúdni.

37 h

2009. júl. 16. 12:06
 5/27 anonim ***** válasza:
10%

Nálunk nem császároznak csak farfekvés miatt.Kolléganőm szülte az elsőt farral a második kp végű volt neki,azt mondta semmi különbség nem volt a kettő között.Itt nálunk ha nincs egyéb probléma,és be van szépen fordulva farral akkor megszületik simán.Ne akarj feltétlen császárt ha el lehet kerülni,sokkal rosszabb mint a sima szülés.Nálam az első császáromkor nem tudom mit csesztek el,de még egy év múlva sem épültem fel.Komolyan azon gondolkodtam utána sokáig,hogy lehet nem is élem túl annyira rosszul voltam.

A második mondhatom meg sem kottyant nem volt szövődmény,de előre nem lehet tudni,és mindkettőtöknek a természetes szülés a legideálisabb ha van rá mód.Viszont a sima szülésem életem legszebb élménye.

2009. júl. 16. 12:59
 6/27 A kérdező kommentje:
Szeretnek "normalisan"szulni de sajnos nem lehet.Az elsot rendesen szultem,ez van.
2009. júl. 16. 13:39
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
mi van azon ha vkinek programozott csaszarra van szuksege? nekem is az lesz, es akkor mi tortenik?ami nem megy azt nem fogom eroltetni, ha foldnek is csapom magammat akkor se tudok rendesen megszulni, akkor meg hova eroszakoskodjak?,,sokat akar a szarka....nem leszek ha torik ha szakad minden aron-eroszakos. biztosan jo oka van mindenkinek aki igy szul, a doki mar csak erti a dolgat es tudja mit miert mond.van aki igy, van aki amugy szul es kesz, ugyanolyan ember mint barki mas.csak az a hos aki XX orakon keresztul vajudik?????-sokszor feleslegesen mert ugyis csaszar a vege.mindenki mas alkatu, csontozatu, stb, amit ad a termeszet azt kell elfogadni es kesz.
2009. júl. 16. 16:04
 8/27 anonim ***** válasza:
29%

16,04-es válaszoló talán kicsit tájékozódj már ha gyereked születik mert nagyon butácskának és tudatlannak tűnsz.

A vajúdásra nem hősködés szempontjából van szükség,hanem élettani szempontokból mind a mamának mind a gyereknek.Mert ugyebár közben termelődnek azok a hormonok amik szükségesek(lennének)a babának is és a mamának is.

És igen,sok esetben az orvos az idejével spórol,neki mindegy mi lesz a jövőben a te gyerekeddel.Neki az sokkal egyszerűbb,hogy betolnak a műtőbe kikapja a babát összestoppol és mehet.Talán ezen is el kellene gondolkozni.De mondjuk aki annyira ostoba,hogy a vajúdást felesleges szenvedésnek tartja annak kár bármit is mondani.De normális ember nem is császároztatja magát ha nem muszáj csak mert egyszerűbb.Persze teljesen más az mikor egészségügyi szempontból van rá szükség,de sok esetben nem így van.Én vajúdás nélkül nem hagytam magam megcsászározni,pedig a 2-nál szinte biztos volt,hogy muszáj lesz.De nekem a gyerekeim voltak akkor is és most is a legfontosabbak,az Ő érdekeik.

2009. júl. 16. 18:08
 9/27 anonim ***** válasza:
63%
hat ha te tudsz szuljel akkar szazszor is, azt kivanom neked, de aki nem tud az szet is repedhet es el is liluhat akko SEM.ha te meg ezt nem erted meg akkor elegge sajnos. mit kell lehurrogni a csaszarozast.Istenem de nagy problema, akinek nem lehet annak NEM LEHET.kapito?szerinted tepjem szet magamat az orvos elott es kezdjek el magamat foldhoz csapkodni hogy marpedig akkoris ugy akarok szulni. nem kell az orvostol okosabbnak feltuntetned magadat.az orvos a szakember es nem te. azokat akiket meg csaszarozni fognak nem kell lenezni, nem csak az a NO, aki kinyomja a gyereket edesem
2009. júl. 16. 19:10
 10/27 anonim ***** válasza:
77%
mit kell szetszedni, kerdezgetni, targyalni azt hogy miert csazar??????mindenki torodjon sajat magaval.sok no szulni szeretne, sok meg csaszarral szeretne barmi aron.es akinek egeszsegugyi problemai is vannak es szeretne szulni de nem lehet azt meg mit kell lehurrognod?talan szellemi fogytekos lesz a baba ha csaszarral jon a vilagra, vagy hianyozni fog valamije?mi? attol még nem kisbaba vagy mi?3 fule lesz neki?talan csak az a nagy meno aki megszuli?a tobbi szar?????szar aki igy gondolja.
2009. júl. 16. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!