Mi tortenik ha valakinel megindul a szules a programozott
csaszar idopontja elott?
de el vagy telve a vajudassal? Istenem!az nelkul az elet mar nem is elet!-ha ugy hozza a sors hogy nem kell vajudnia egy nonek az mar alsobbrendu es semmit sem er az elete.hm. mit meg nem tudok.fu, azon mulik az eletem, a boldogsagom, az egeszsegem, attol forog a fold, ha az nincs megall a forgasa
2009. júl. 16. 19:26
12/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lettem sokkal okosabb a valaszoktol,jellemzo hogy nehanyan rogton a vitat keresik,szoval nem az erdekelt hogy melyik szules jobb vagy egyszerubb,hanem az hogy mi tortenik ha elkezdek vajudni otthon pl.ido elott es az en esetemben ,mivel masodik gyermek lesz ki tudja,lehet idom se lesz sok,viszont nem fogom tudni megszulni CSAK csaszarral.Egyebkent aki azt hiszi hogy a csaszar olyan egyszeru hogy kiszedik a babat osszetakolnak es kesz,az nagyot teved,higgyetek el ,utana neztem.Ez egy nagy hasi mutet es komplikaciok barmikor lehetenek ugy a normal szulesnel mint a csaszarnal.Elony is van hatrany is,es az Anya ugyanolyan anyja lesz annak a gyereknek mint egy huvelyi uton szulo no.A szoptatas ugyanugy kialakul mind a ket esetben csak akarni kell ugyebar,stb.De igy is koszi a valaszokat!!!
igazad van, egyetertek, csak mar nem allhattam meg szo nelkul, tolem is tovirol hegyire agyon kerdezgetik hogy MIERT? mert! es kesz! mintha en tehetnek rola, es mar folduhitett a csaszarozast lehuroggo duma, eleg volt olvasnom. nekem 3 het mulva lesz programozott, picit tartok tole, de eros vagyok, mas is megcsinalta , enis kepes vagyok. sok sikert, egeszseget es komplikaci mentes mutetet kivano, valamint gyonyoru kisbabat!szoritok! es nehari de mar folnyomta az idegjeimet.
2009. júl. 16. 19:34
Majd megszülsz,vagy kiszedik belőled a gyereket prog csaszival,pár hónap és helyre állnak a hormonjaid.Akkor nem leszel ennyire hisztis.Habár lehet,hogy alapban is ilyen vagy de,hogy ostoba az tuti!!!Értelmezni nem tudod az olvasottakat az biztos.
HP
2009. júl. 16. 20:32
neked nagyon van mit megszolalnod. faj az igazsag te lehuroggo, torodj a szuleseddel es telj el magadtol szallj el a buszkesegtol.nyomjal csak ha jol esik,meg otvenszer is ha te attol boldog vagy, repedj segged punid repedjen,es verd a mellkasodat, ki vagyok en?megszultem, egyetlen a foldkereksegen. fu de nagy szam, a csaszarral szulokbe meg nekoss bele.belolem kiveszik, beloled meg kihuzzak, es nem gyerek, hanem baba, ki kerem magamnak ilyen tragar megfogalmazast.kivanom vajudjal ha annyira megszallott vagy reggeltol estig 4 napon keresztul, talan akkor kielegulsz es betelesz vele hurroggo HP
2009. júl. 16. 21:33
kedves kerdezo valaszolva a fenti kerdesedre:
ha a fajasok az idopont elott beindulnak akkor megprobaljak az orvosok kesleltetni, vissztartani a szulest ha lehetseges, a 37.ik hetig mivel addig bizonyul koraszulesnek, aztan mar utanna szerintem nem is probaljak kesleltetni, aztan ha megis szulni kellene, es tutira nincs visszaut visznek a mutobe, csak annyi tortenik hogy korabban tortenne meg a csaszar mint a kiirt idopont.ne foglalkozz semmien negativ , eroszakkal szulest radtukmalni akaro emberrel, es senkinek sem tartozol magyarazattal az ugyben hogy miert csaszar,akinek nem tetszik, tartsa meg maganak a velemenyet.kitartas!
2009. júl. 16. 23:42
17/27 A kérdező kommentje:
Koszi!Es minden kismamanak sok boldogsagot,fuggetlenul attol hogy milyen modon fog szulni,a lenyeg hogy felelosseggel probaljuk majd felnevelni OKET!
igaz későn olvasom, de látom a kisebbség itt is megjelent és nem fogja fel, hogy nem arról van szó, hogy szüljél akkor is, ha nem megy, de császár előtt vajúdj egy pár órát, hogy a szükséges hormonok termelődjenek.. de mindegy. Nektek úgy sem lehet semmit megmagyarázni :)
2010. júl. 21. 18:44
19/27 A kérdező kommentje:
Majdnem egy eve hogy feltettem ezt a kerdest,azota a lanyom jovo heten egy eves,vegul beindult a szules par nappal korabban de siman volt ido mindenre,hat mit mondjak...nem egy leany alom a csaszar,elso gyermekemet "normal"uton szultem ugyhogy ossze tudom hasonlitani,osszegezve,annyit tudok mondani hogy aki csak azert akar csaszart mert fel a fajdalomtol,az nagy butasagot kovet el,en harom napot fekudtem,annyira fajt a varrat es mindenem,pedig nem vagyok erzekeny altalaban.Szoptatni tudtam ,pedig csak harom napra ra sikerult(fel evet szopizot a kicsim)Viszont elitelni senkit se szabad,mert fuggetlenul a szules modjatol mindenki lehet jo anya.
Sajnos az első babám császár lett,szóval tudom mit éreztél.Nekem a császár után 8 órával már fel kellett kelnem fürödni,sétálni,stb,de visítottam a fájdalomtól.Maga volt a pokol!Most megint pocakos vagyok,bízok benne,h sikerül természetes úton szülnöm!
Gratulálok a lányodhoz!Sok egészséget.
2010. júl. 23. 10:14
Kapcsolódó kérdések: